Demirtaş: 'Bu Saldırıları Hdp Yaptırıyorlar' Dediler, Bu Kadar Alçaldılar 3 - Son Dakika
Güncel

Demirtaş: 'Bu Saldırıları Hdp Yaptırıyorlar' Dediler, Bu Kadar Alçaldılar 3

Demirtaş: \'Bu Saldırıları Hdp Yaptırıyorlar\' Dediler, Bu Kadar Alçaldılar 3

Hdp Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Bu saldırıları HDP yaptırıyorlar dediler, bu kadar alçaldılar" " "Zannediyorlar ki biz de onlar gibiyiz.

06.06.2015 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hdp Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,

"Bu saldırıları HDP yaptırıyorlar dediler, bu kadar alçaldılar"

" "Zannediyorlar ki biz de onlar gibiyiz. Biz de saraydaki gibi bütün ülkeyi ateşe veririz. Sizin o tırnağınıza ben bin defa kurban olurum. Dün orada bedeni parçalanan arkadaşlara ben bin defa kurban olurum"

Haber-Kamera: Yüksel KOÇ - Yaşar KAÇMAZ - İSTANBUL DHA

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın İstanbul'daki ikinci durağı Pendik oldu.

Pendik'te toplanan partililere seslenen Demirtaş, "Dün Diyarbakır'da yapılan, sıradan bir saldırı değil. Planlı, programlı bütün ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin hesaplı bir katliam girişimiydi. Bizi can evimizden vurup bütün ülkeye kaos yaymak istediler. Diyarbakır halkı da o alçakca saldırıya rağmen metanetini, sabrını korudu. İnsanlar sabırlarını korudu. İstiyorlardı ki izdiham olsun binlerce insan yaşamını yitirsin. Halk dikkatli, sabırlı davrandı. Halkımız birbirini ezmek yerine el ele tutuştu. Buradan bütün Diyarbakırlılara teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

"ONLAR YAŞASAYDI BİZ KAZANMASAYDIK"

"Ne kadar çılgınlaştıklarını görüyoruz" diyen Demirtaş, "Şimdi iktidardan düşme olasılığınız olunca niye panikliyorsunuz, korkuyorsunuz. Bunlar için koltuk, insan onurundan değerli. Dün Diyarbakır'da 2 insanımızı kaybettik. Ondan önce Erzurum'daydım. Parti şoförümüzü minibüsüyle diri diri yakmak istediler. Tek bir arkadaşımızın tırnağını 550 milletvekili koltuğuna değişmem. Onlar yaşasaydı biz kazanmasaydık" diye konuştu.

"TIRNAĞINIZA BEN BİN DEFA KURBAN OLURUM"

Selahattin Demirtaş, "Koltuklarını kaybetmemek için neler yaptılar. Bütün ülkeyi felakete sürüklemeyi göze aldılar. Eninde sonunda bu iktidar size yar olacak değil elbet bir gün düşeceksiniz. Bu paniğin korkunun nedeni ne. Neden korkuyorsunuz" şeklinde konuştu.

"Bu saldırıları HDP yaptırıyorlar dediler, bu kadar alçaldılar" ifadesini kullanan Demirtaş, "Zannediyorlar ki biz de onlar gibiyiz. Biz de saraydaki gibi bütün ülkeyi ateşe veririz. Sizin o tırnağınıza ben bin defa kurban olurum. Dün orada bedeni parçalanan arkadaşlara ben bin defa kurban olurum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demirtaş: 'Bu Saldırıları Hdp Yaptırıyorlar' Dediler, Bu Kadar Alçaldılar 3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • M????: Ulan beyinsızler kim kendi canına kıyar 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement