Demirtaş Camii Ramazanda Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Demirtaş Camii Ramazanda Açılıyor

Demirtaş Camii Ramazanda Açılıyor

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle inşa edilen ve modern mimarisiyle dikkat çeken Demirtaş Camii, Ramazan ayıyla birlikte ibadete açılacak.

31.03.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediyesi'nin desteğiyle inşa edilen ve modern mimarisiyle dikkat çeken Demirtaş Camii, Ramazan ayıyla birlikte ibadete açılacak. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Demirtaş Camii, sadece Osmangazi'nin değil, Bursa'nın önemli mimari eserlerinden biri olacak" dedi.

Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülen planlı şehirleşme uygulamasının örnek bölgelerinden biri Demirtaş'ta hayata geçirilen 'Demirtaş Meydan Projesi' kapsamında yenisi inşa edilen Demirtaş Camii inşaatının büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Başkan Dündar, "Vatandaşlarımızın Demirtaş Merkez Camii'nin genişletilmesi yönünde bir talepleri oldu. Bizde bu talep doğrultusunda Demirtaş'a günümüz modern mimari çizgilerinin kullanıldığı bir cami inşa ediyoruz. Çelik ve betonun bir arada kullanıldığı Demirtaş Camii, her açıdan özel bir çalışma oluyor" diye konuştu.

Caminin açılışının ardından mevcut camiyi yıkılarak meydan çalışmalarını büyük bir hızla tamamlayacaklarını belirten Başkan Dündar, "Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülen planlı şehirleşme uygulamasının örnek bölgelerinden biri Demirtaş'taki yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Yürüttüğümüz çalışmalarla Demirtaş Meydanı hem genişleyecek hem de düzenleme ile bir cazibe merkezi haline gelecek" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirtaş Camii Ramazanda Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement