Son dakika Baraj haberleri, Baraj son dakika, son dakika Baraj

Son Dakika Baraj Haberleri

  • Murat Kurum: İstanbul'un 7 milyar dolar kaynağı nerede?
    01:29 Murat Kurum: İstanbul'un 7 milyar dolar kaynağı nerede?

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun engellendiği yönündeki iddiasına cevap vererek, İstanbul'un 7 milyar dolarlık kaynağının nerede olduğunu sordu. Kurum, İstanbul'un kaynaklarının yeterli olduğunu belirterek, bütçenin yatırıma ayrılması halinde vaatlerin gerçekleştirilebileceğini ifade etti. Ayrıca, Kanal İstanbul projesinin öncelikleri arasında olmadığını ve İstanbul Belediyesi'nin rant olarak görülmeyeceğini vurguladı. Kurum, su sorununu çözeceklerini, taksi yönetimini tek merkezden sağlayacaklarını, sokak hayvanlarına bakım merkezleri ve yaşam alanları oluşturacaklarını, dijital beyaz masa ile sorunların çözümünü takip edeceklerini ve ulaşım sorununu çözeceklerini söyledi.

  • Salıpazarı Barajı, 3 ilçeyi sel ve baskınlardan koruyacak
    16:38 Salıpazarı Barajı, 3 ilçeyi sel ve baskınlardan koruyacak

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Salıpazarı Barajı'nın 152 mahalle ile birlikte 3 ilçeyi sel ve baskınlardan koruyacağını belirtti. Karaaslan, barajın aynı zamanda içme suyu sağlama ve sulama amaçlı kullanılacağını ifade etti. Barajın inşaatının yüzde 15'e geldiğini ve çalışmaların hızla devam edeceğini söyleyen Karaaslan, bölge için önemli bir yatırım olduğunu vurguladı.

  • Baraj sularının çekilmesiyle geçtiğimiz yıl gömülen mahalle yeniden ortaya çıktı
    14:08 Baraj sularının çekilmesiyle geçtiğimiz yıl gömülen mahalle yeniden ortaya çıktı

    Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Mutlugün köyü Uysallar mahallesi, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında baraj suları altında kalmıştı. Ancak Mart ayında baraj sularının çekilmesiyle mahalle yeniden su yüzüne çıktı. Vatandaşlar, köylerine geri dönerek hatıralarını yad ediyor.

  • Afrin'de Terörden Kurtarma Operasyonunun Ardından Yaşanan Gelişmeler
    12:32 Afrin'de Terörden Kurtarma Operasyonunun Ardından Yaşanan Gelişmeler

    Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusunun (SMO), Afrin ilçesini terör örgütü PKK/YPG işgalinden kurtarmasının üzerinden 6 yıl geçti. Operasyon sonucunda bölge halkına sağlık, eğitim, tarım ve sanayi gibi alanlarda destek verilmeye başlandı. Afrin'de açılan hastane, sağlık merkezleri ve okullar sayesinde halka ücretsiz hizmet sunuluyor. Ayrıca, sanayi ve ticaret odalarının kurulmasıyla bölgede ekonomik kalkınma sağlanmıştır.

  • Trakya'daki barajlardaki doluluk oranı yüzde 70'lere ulaştı
    11:16 Trakya'daki barajlardaki doluluk oranı yüzde 70'lere ulaştı

    Trakya'dan İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan Kazandere, Pabuçdere ve Istrancalar barajlarındaki doluluk oranı, kış yağışları ile yüzde 70'lere ulaştı. Bu rakamlarla 2020 yılından itibaren aslında doluluk oranlarında yakaladığımız en yüksek ikinci seviye. Barajları dolduran yağışların yer altı sularında artış göstermeyeceği belirtilirken, yer altı sularının tükenmesi ve su krizi konusunda önlemler alınması gerektiği vurgulandı.

  • Marmara Bölgesi'nde Şubat Yağışları Uzun Yıllar Ortalamasının Altında
    11:10 Marmara Bölgesi'nde Şubat Yağışları Uzun Yıllar Ortalamasının Altında

    Marmara Bölgesi'nde şubat ayı yağışları, 1991-2020 ortalamasına göre yüzde 56 azalarak uzun yıllar ortalamasının altında kaldı. Geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 18 azalma yaşandı. Bursa ve Balıkesir çevrelerindeki azalma yüzde 80'e kadar çıktı. Marmara Bölgesi'nde son 10 yılın en düşük şubat yağışları kaydedildi. Uzmanlar, yağışların azalmasının nedeninin Orta Akdeniz'den gelen sistemlerin etkisiz olması olduğunu belirtti. Barajlardaki doluluk oranının ise kış yağışlarının etkisiyle olumlu seyrettiği ve mevsimsel iklim tahminlerine göre yağışların önümüzdeki aylarda artacağı öngörüldü.

  • Tarım ve Orman Bakanlığı Aydın'a 61 Milyar TL değerinde 210 tesis inşa etti
    10:25 Tarım ve Orman Bakanlığı Aydın'a 61 Milyar TL değerinde 210 tesis inşa etti

    Tarım ve Orman Bakanlığı, Aydın'da son 21 yılda 210 tesis inşa ederek 61 milyar TL değerinde yatırım gerçekleştirdi. Bu tesisler arasında sulama tesisleri, barajlar, göletler ve taşkın koruma tesisleri bulunuyor. Ayrıca, Aydın'ın su kaynaklarının değerlendirilmesi için yeni barajlar inşa ediliyor ve içme suyu tesisleri tamamlanıyor. Bu projelerle tarımsal üretim potansiyeli artırılırken, taşkın riski azaltılıyor ve enerji üretimi sağlanıyor.

  • Özkan Alp: Odunpazarı'nı sporun merkezi yapacağız
    10:02 Özkan Alp: Odunpazarı'nı sporun merkezi yapacağız

    Cumhur İttifakı'nın Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, ilçede spor tesisleri ihtiyacına ilişkin, 'Odunpazarı'nı sporun merkezi yapacağız.' dedi. Alp, bölgede spor tesislerine duyulan ihtiyacın farkında olduğunu belirterek, gençlerin başarılarını ödüllendirmek ve spor hayatlarını daha sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri için altyapı tesisleri inşa etmek gerektiğini vurguladı. Odunpazarı'nda sporu ve sağlıklı yaşamı herkes için erişilebilir kılacak projeler hayata geçireceğini ifade eden Alp, genç sporculara başarılar diledi ve toplumun her kesimiyle birlikte çalışacaklarını belirtti.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Türkiye'yi terörden arınmış bir geleceğe kavuşturacağız
    17 Mar Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Türkiye'yi terörden arınmış bir geleceğe kavuşturacağız

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın'ın Ulus ilçesinde düzenlenen cenaze töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'yi terörden arınmış bir geleceğe kavuşturmanın gayreti içerisinde olacaklarını belirtti. Tunç, AK Parti döneminde ilçeye yapılan yatırımları anlattı ve halkın refahını artırmaya devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, dünyada mazlumun yanında olmaya devam edeceklerini ve adaleti savunacaklarını söyledi.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Gençlerin İsteklerini ve İklim Krizini İçeren Raporu Uygulayacağını İmzaladı
    17 Mar CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Gençlerin İsteklerini ve İklim Krizini İçeren Raporu Uygulayacağını İmzaladı

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, gençlerin sorularını yanıtladığı programda, gençlerin istekleri ve beklentilerini içeren raporu uygulayacağını taahhüt etti. Ayrıca, iklim krizi ile mücadele konusunda da çalışmalar yapacağını belirtti.

  • Hatayspor, Samsunspor'u 3-0 mağlup etti
    17 Mar Hatayspor, Samsunspor'u 3-0 mağlup etti

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Hatayspor, Mersin Stadyumu'nda karşılaştığı Samsunspor'u 3-0 mağlup etti. Strandberg, Dele Bashiru ve Rivas'ın attığı gollerle Hatayspor galibiyete ulaştı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Eser ve hizmet siyaseti konusunda hamdolsun ülkede elimize su dökecek kimseyi tanımıyoruz'
    17 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Eser ve hizmet siyaseti konusunda hamdolsun ülkede elimize su dökecek kimseyi tanımıyoruz"

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya mitinginde yaptığı konuşmada, Konya'ya 21 yılda 372 milyar liranın üzerinde kamu yatırımı yapıldığını belirterek, eser ve hizmet siyasetinin ülkede başarıyla sürdürüldüğünü ifade etti. Erdoğan, Konya'da gerçekleştirilen yatırımların detaylarını da paylaştı ve Konya'daki raylı sistem hattının uzunluğunun 5 yıl içinde 105 kilometreye çıkarılacağını söyledi.

  • Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: 'Çok Üzgünüm'
    17 Mar Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan: 'Çok Üzgünüm'

    Gaziantep FK'nın teknik direktörü Selçuk İnan, Çaykur Rizespor'a deplasmanda 3-1 yenildikleri maçın ardından üzgün olduklarını belirtti. İnan, oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve pozisyonlar yakaladıklarını ancak sonucu getiremediklerini söyledi. Ayrıca, ofansif çalışmalarının iyi olduğunu ve Gökhan Akkan'ın önemli bir maç çıkardığını ifade etti. İnan, kümede kalma puan barajının 42'de kalacağına inandığını da ekledi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eser ve hizmet siyasetiyle Konya'yı yatırımlarla buluşturduk
    17 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eser ve hizmet siyasetiyle Konya'yı yatırımlarla buluşturduk

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya mitinginde yaptığı konuşmada, 30 yıl önce başlattıkları eser ve hizmet siyasetini hükümette de sürdürerek Konya'yı eşi benzeri görülmemiş yatırımlarla buluşturduklarını söyledi. Erdoğan, Konya'da gerçekleştirilen kamu yatırımları, sağlık tesisleri, ulaşım projeleri ve tarımsal destekler hakkında bilgi verdi ve raylı sistem hattının uzunluğunu 5 senede 105 kilometreye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

  • AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Yenikent Olimpik Yüzme Havuzu'nu ziyaret etti
    17 Mar AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Yenikent Olimpik Yüzme Havuzu'nu ziyaret etti

    AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Eskişehir'e kazandırılan Yenikent Olimpik Yüzme Havuzu'nu ziyaret etti. Alp, spor tesislerinin önemine vurgu yaparak, Odunpazarı'nda spor ve toplum sağlığı için yeni tesisler yapacaklarını belirtti.

  • Yeniden Refah Partisi Altındağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Altıngöz: 'Altındağ'da CHP'ye verilen oy AK Parti'ye gider'
    17 Mar Yeniden Refah Partisi Altındağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Altıngöz: 'Altındağ'da CHP'ye verilen oy AK Parti'ye gider'

    Yeniden Refah Partisi Altındağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Altıngöz, Altındağ'ı karış karış gezmeye devam ediyor. Altıngöz, sahada yapılan çalışmalara göre Altındağ'da değişimi başaracak tek parti olduklarını ifade etti. Altıngöz, Altındağ'da ceket siyasetinin bittiğini belirterek, 31 Mart'ta Altındağ'ın hizmet siyasetini seçeceğini söyledi.

  • CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, musluklardan kesintisiz su akmasını sağlamak için projelerini hayata geçirecek
    17 Mar CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, musluklardan kesintisiz su akmasını sağlamak için projelerini hayata geçirecek

    CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Bodrum'da musluklardan kesintisiz su akmasını sağlamak için Muğla Büyükşehir Belediyesiyle çözüm odaklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

  • Kızılırmak'ta Su Seviyesi Yükseliyor
    17 Mar Kızılırmak'ta Su Seviyesi Yükseliyor

    Sivas'ta, dağlardaki karın erimesiyle son 5 yılın en yüksek ocak ayı debisinin ölçüldüğü Kızılırmak'ta, su seviyesi yükselmeye devam ediyor. Kızılırmak'ın debisi ve su seviyesi geçen yıla göre önemli ölçüde artış gösterdi. İklim değişikliği ve erken kar erimesi, tarımsal faaliyetler ve su kaynaklarının yönetimi açısından önemli sorunlar yaratıyor.

  • Şadi Özdemir Nilüfer için projelerini açıkladı
    16 Mar Şadi Özdemir Nilüfer için projelerini açıkladı

    CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, projelerini tanıttığı bir toplantı düzenledi.

  • Başkan Adayı Mandalinci: 'Halkın Belediyesinde, sizlerin temsilcisi olarak çalışacağız'
    16 Mar Başkan Adayı Mandalinci: 'Halkın Belediyesinde, sizlerin temsilcisi olarak çalışacağız'

    CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Bodrum'da musluklardan kesintisiz su akmasını sağlamak için Muğla Büyükşehir Belediyesiyle çözüm odaklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

  • CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Musluklardan Kesintisiz Su Akmasını Sağlamak İçin Projelerini Hayata Geçirecek
    16 Mar CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, Musluklardan Kesintisiz Su Akmasını Sağlamak İçin Projelerini Hayata Geçirecek

    CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, Bodrum'da musluklardan kesintisiz su akmasını sağlamak için Muğla Büyükşehir Belediyesiyle çözüm odaklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Mandalinci, su sorununun acil bir önlem alınması gereken öncelikli konu olduğunu belirtti.

  • Kıran kırana maçı Antalyaspor kazandı
    16 Mar Kıran kırana maçı Antalyaspor kazandı

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Kıran kırana geçen mücadeleyi 2-1 Antalyaspor kazandı.

  • Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Erzurum mitinginde konuştu: (2)
    16 Mar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Erzurum mitinginde konuştu: (2)

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tek parti faşizmi kalıntısı zihniyet, terör örgütü uzantılarıyla el ele vererek pusuda beklediğini her fırsatta ispatlıyor.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Susuz'a Yapılan Hayvan Pazarının Açılışı Yapıldı
    16 Mar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından Susuz'a Yapılan Hayvan Pazarının Açılışı Yapıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından 'Kardeş Belediyecilik Projesi' kapsamında Kars'ın Susuz ilçesine yapılan canlı hayvan pazarı halaylar eşliğinde açıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bugün doya doya teneffüs ettiğimiz özgürlük ortamı birileri tarafından bizlere altın tepside sunulmadı'
    16 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bugün doya doya teneffüs ettiğimiz özgürlük ortamı birileri tarafından bizlere altın tepside sunulmadı"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimleri öncesi il mitinglerine Erzurum ile devam etti.

  • Eski Yusufeli Toprağıyla Hobi Bahçesi Kuruldu
    16 Mar Eski Yusufeli Toprağıyla Hobi Bahçesi Kuruldu

    Baraj suları altında kalmadan taşınan 1.1 milyon metreküp verimli toprak, yeni ilçe merkezinde 124 dönüm alanda hobi ve meyve bahçesi oluşturulmasında kullanıldı. Bölge halkı ata topraklarından alınarak oluşturulan yeni yaşam alanlarında bu yaz ilk mahsullerini almanın heyecanını yaşayacak.

  • Afyonkarahisar'da kırsal alanda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı
    16 Mar Afyonkarahisar'da kırsal alanda meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı

    Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesi Örenler Baraj mevkiinde meydana gelen kazada, A.Ö. isimli şahsın aracı ağaca çarptı. Kazada araçta bulunan İ.V. ve H.C.Ö. isimli iki kişi yaralandı. Yaralılar, farklı hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Artvin'de baraj suları altında kalan topraklar hobi bahçesi oldu
    16 Mar Artvin'de baraj suları altında kalan topraklar hobi bahçesi oldu

    Artvin'de Yusufeli Barajı'nın sular altında bıraktığı tarım arazilerinden alınan topraklar, yeni ilçe merkezinde hobi ve meyve bahçesi olarak kullanıldı. Bölge halkı ata topraklarından alınan bu topraklarda yazın ilk mahsullerini almanın heyecanını yaşıyor.

  • Adıyaman'ın Kahta ilçesinde üç otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
    16 Mar Adıyaman'ın Kahta ilçesinde üç otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

    Adıyaman'ın Kahta ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, M.S.Ç. yönetimindeki bir otomobil, B.D. idaresindeki başka bir otomobil ve park halindeki bir otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan 3 kişi, sağlık ekipleri tarafından Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'da Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı'na Katıldı
    15 Mar CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'da Proje ve Aday Tanıtım Toplantısı'na Katıldı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur'da düzenlenen Aday ve Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda yapılan konuşmalarda, yerel seçimler öncesinde yapılan ve yapılacak projeler hakkında bilgi verildi.

  • Siltaş Yapı Pendikspor, İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti
    15 Mar Siltaş Yapı Pendikspor, İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti

    Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor, sahasında İstanbulspor'u 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Pendikspor, ligde 5 maçlık galibiyet özlemine son verdi. İstanbulspor'un ise galibiyet hasreti 9 maça çıktı.

  • Özel Burdur'da: 'Salda'nın Felaketi Olan Kurum'un İstanbul'un da Felaketi Olmasına 16 Milyon İstanbullu İzin Vermeyecek'
    15 Mar Özel Burdur'da: "Salda'nın Felaketi Olan Kurum'un İstanbul'un da Felaketi Olmasına 16 Milyon İstanbullu İzin Vermeyecek"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Salda Gölü'nün gizemli, önemli bir doğa harikası olduğunu vurgulayarak, "Salda Gölü’nü AKP zihniyetinin ne hale getirdiğini hep birlikte izledik. Millet bahçesi yapma hayaliyle o kıymetli sahili önce iş makinalarına ezdirdiler, ardından ihaleyle şirkete verdiler... İliç’in felaketi olan Murat Kurum, maalesef Salda’nın felaketi oldu. Onun İstanbul’un felaketi olmasına 16 milyon İstanbullu 31 Mart’ta izin vermeyecek" dedi.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Türkiye'nin hedefi yeni, demokratik, sivil bir anayasa
    15 Mar Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Türkiye'nin hedefi yeni, demokratik, sivil bir anayasa

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye vizyonunun başlangıcında hedeflerinin yeni, demokratik, sivil bir anayasa yapmak olduğunu belirtti. Tunç, Türkiye'de gerçek belediyeciliğin temellerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın attığını dile getirdi. Bakan Tunç, temel hak ve özgürlüklerin önündeki engelleri birer birer kaldırdıklarını vurguladı ve Türkiye'nin yeni bir anayasa yapma hedefine inandıklarını söyledi.

  • Erdoğan: Şehrimizin kaynaklarını terör örgütüne aktarma yerine Hakkarili kardeşlerim için kullanacak isimler belirledik
    15 Mar Erdoğan: Şehrimizin kaynaklarını terör örgütüne aktarma yerine Hakkarili kardeşlerim için kullanacak isimler belirledik

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, şehrin kaynaklarının terör örgütüne aktarılmayacağını, bunun yerine Hakkarili kardeşlerin yararına kullanılacak isimler belirlendiğini söyledi. Erdoğan, ayrıca partisinin Hakkari Belediye Başkan adayı İsmet Ölmez'i destekleyeceklerini ifade etti.

  • Bakan Yumaklı: Balıkesir'in potansiyeli, bizim bu zamana kadar tahayyül ettiklerimizin daha ötesinde
    15 Mar Bakan Yumaklı: Balıkesir'in potansiyeli, bizim bu zamana kadar tahayyül ettiklerimizin daha ötesinde

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Balıkesir'de gerçekleştirilen damızlık koç ve yem ezme makinesi dağıtım töreninde konuştu ve Balıkesir'in potansiyeline vurgu yaptı.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Ekonomimizin güçlü temelleri üzerinde yükseliyoruz
    15 Mar Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Ekonomimizin güçlü temelleri üzerinde yükseliyoruz

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ülkenin güçlü üretim ve teknoloji geliştirme altyapısını ekonomik ve siyasi bağımsızlığın sigortası olarak gördüklerini belirtti. Kacır, yapılan çalışmalarla krizlere dayanıklı, üreterek büyüyen bir ekonomi inşa ettiklerini vurguladı. Ayrıca, milli teknoloji hamlesi doğrultusunda Türkiye'yi dünya sahnesinde hak ettiği noktaya taşıdıklarını ifade etti. Keşan Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı.

  • Tarım ve Orman Bakanı Balıkesir'de Üreticilerle Buluştu
    15 Mar Tarım ve Orman Bakanı Balıkesir'de Üreticilerle Buluştu

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Balıkesir'de 100 damızlık koç ve 13 yem ezme makinesinin üreticilerle buluştuğu dağıtım törenine katıldı. Bakan Yumaklı, Balıkesir'in potansiyeline vurgu yaptı.

  • Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Aile işletmelerimiz güçlü olsun, üretimler sürdürülebilir olsun
    15 Mar Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Aile işletmelerimiz güçlü olsun, üretimler sürdürülebilir olsun

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Karesi Hayvan Pazarı'nda düzenlenen bir törende yaptığı konuşmada, aile işletmelerinin güçlü olmasını ve üretimlerin sürdürülebilir olmasını istediklerini belirtti. Yumaklı, hayvancılıkta verimi ve kaliteyi artırmak için faaliyetler planladıklarını ve çiftçilere destek verdiklerini söyledi. Ayrıca, yerel yönetimlerin de tarım çalışmalarına destek vermesinin önemli olduğunu vurguladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu seçim, istismar siyasetinin yerine eser ve hizmet siyasetinin geçtiği bir dönüm noktası olacak
    15 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu seçim, istismar siyasetinin yerine eser ve hizmet siyasetinin geçtiği bir dönüm noktası olacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, yapılan yatırımları ve hizmetleri anlattı. Erdoğan, bu seçimin ülkede istismar siyasetinin sona erdiği bir dönüm noktası olacağını belirtti.

  • Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sındırgı'da açılış törenine katıldı
    15 Mar Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sındırgı'da açılış törenine katıldı

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gerçekleştirilen açılış törenine katıldı. Törende yapılan eserlerin açılışı gerçekleştirildi ve konuşmalar yapıldı. Başkan Yavaş, ilçenin kornişon salatalık üretiminde Türkiye 1.'si olduğunu vurguladı. Bakan Yumaklı ise yapılan yatırımların önemini vurgulayarak, tarım ve sulama projelerine hız vereceklerini belirtti.

  • Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sulama projelerinin önemini vurguladı
    15 Mar Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sulama projelerinin önemini vurguladı

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, su olmazsa tarım olmaz diyerek sulama projelerinin önemine dikkat çekti. Yumaklı, Gölcük Barajı'nın projesinin ihalesinin bu yıl gerçekleştirileceğini ve Sındırgı Ovası ile Balıkesir Ovası'nı içine alacak alanların sulamalarının kapalı sistemlere alınması için planlamaların başladığını belirtti. Ayrıca, tarımsal üretimi artırmak için kapalı devre sulama sistemlerine ağırlık vereceklerini ifade etti.

  • Tarım ve Orman Bakanı Sındırgı'da Baraj Yapımına Başladı
    15 Mar Tarım ve Orman Bakanı Sındırgı'da Baraj Yapımına Başladı

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde baraj yapımına start verdi. Yumaklı, Yüreğil Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek baraj projesi hakkında bilgi verdi.

  • Kırklareli'ndeki Armağan Barajı'ndan su tahliyesi uyarısı
    15 Mar Kırklareli'ndeki Armağan Barajı'ndan su tahliyesi uyarısı

    Kırklareli'ndeki Armağan Barajı'nın doluluğunun artması nedeniyle suyun fazlasının dere yatağına tahliye edileceği uyarısında bulunularak, tedbirli olunması istendi. DSİ Kırklareli 112 Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, barajın emniyetinin sağlanması amacıyla suyun dere yatağından tahliye edileceği belirtildi ve vatandaşlardan dikkatli olmaları istendi.

  • Kahramanmaraş'ta 1 milyon 350 bin fidan toprakla buluşacak
    15 Mar Kahramanmaraş'ta 1 milyon 350 bin fidan toprakla buluşacak

    Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Yusuf Karartı, bu yıl kent genelinde bin 429 hektar alanda 1 milyon 350 bin fidanın toprakla buluşturulacağını söyledi. Karartı, Onikişubat ilçesi Bulutoğlu Mahallesi'ndeki ağaçlandırma alanında gazetecilere, sorumluluk alanlarında 2 milyon 121 bin 960 hektarlık alan olduğunu söyledi.

  • Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını inşa edeceğiz
    15 Mar Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını inşa edeceğiz

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek yaptığı konuşmada, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını inşa etmek için her şeyi yapacaklarını belirtti. Yumaklı, AK Parti'nin güvenli liman olduğunu ve millete hizmetkar olmaya geldiklerini vurguladı. Ayrıca, Sindel Barajı projesinin tamamlanarak hizmete alınacağını ve ülkenin gelişmesine şehirlerin de eşlik etmesi gerektiğini ifade etti.

  • Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayında Fatih Mahallesi'nde İftar Sofrası Kurdu
    15 Mar Denizli Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayında Fatih Mahallesi'nde İftar Sofrası Kurdu

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrasını bu kez Fatih Mahallesi'nde kurdu. Başkan Zolan, yeni dönemle ilgili projeleri olduğunu belirterek, Denizli'nin daha iyiye, daha güzele gitmesini istediklerini söyledi.

  • Kayseri Bölgesi Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası'nda Takım ve Bireyselde Başarılı
    15 Mar Kayseri Bölgesi Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası'nda Takım ve Bireyselde Başarılı

    Mersin'de düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri Bölgesi yıldızlarda takım halinde Türkiye Şampiyonu olurken, bireyselde de Kayserili sporcular önemli derecelere imza attı. Kayseri Takımı, Eslem Yüce, Nilda Mira Şirin, Fatma Güney ile yıldızlarda takım halinde Türkiye birincisi olurken, bireyselde ise Mehmet Furkan Ayaslı Türkiye birincisi, Selim Karahan Türkiye üçüncüsü, Eslem Yüce Türkiye dördüncüsü, Mert İbrahim Özel Türkiye beşincisi oldu. Kayserili sporculardan Hale Derya Eroğlu da Türkiye altıncısı oldu ve TOHM baraj puanı attı. Arzu Naz Yılmaz ve Mahmut Saban ise attıkları puan ile Federasyon baraj puanını geçme başarısı elde ettiler.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarım Projeleriyle Öne Çıkıyor
    15 Mar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarım Projeleriyle Öne Çıkıyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tarım ve hayvancılık alanında yapacakları projeleri açıkladı. Yeni sulama tesisleri, hayvancılık eğitim merkezi ve işleme tesisleri gibi projelerle tarımsal üretimi ve katma değeri artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Resident Evil Serisi 150 Milyon Kopya Sattı
    15 Mar Resident Evil Serisi 150 Milyon Kopya Sattı

    Capcom tarafından geliştirilen efsane korku oyunu serisi Resident Evil, dünya çapında en popüler oyun serilerinden biri olarak kabul ediliyor. Capcom, bugün yaptığı duyuruda Resident Evil serisinin 1996 yılından bu yana 154 milyondan fazla kopya sattığını açıkladı. Serinin son oyunu Resident Evil 4 Remake ise 7 milyon barajını aşmış durumda.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İnsanımızı güçlendireceğiz, eğitime önem verdik
    14 Mar Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: İnsanımızı güçlendireceğiz, eğitime önem verdik

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "İnsanımızı güçlendireceğiz ki aile güçlü olsun, toplum güçlü olsun. İnsanı güçlendirmek için de eğitime önem verdik.

  • Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'da Türkiye'nin en büyük petrol keşfini yaptıklarını açıkladı
    14 Mar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'da Türkiye'nin en büyük petrol keşfini yaptıklarını açıkladı

    Bakan Bayraktar, Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını bitirmek için çalıştıklarını ve Gabar'da petrol üretimini artıracaklarını belirtti. Ayrıca, tarımsal sulama ve doğal gaz kullanımı konularında da çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti AĞRI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

  • Erdoğan: Ağrı'ya tekstil kent kurarak istihdam kapısı açıyoruz
    14 Mar Erdoğan: Ağrı'ya tekstil kent kurarak istihdam kapısı açıyoruz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Ağrı'ya kurulan tekstil kent sayesinde istihdam kapısı açtıklarını ve hedeflerinin 17 fabrikada 15 bin istihdama ulaşmak olduğunu belirtti. Erdoğan ayrıca, Ağrı'ya sağlık tesisleri, konutlar, yollar, barajlar ve sulama tesisleri gibi birçok önemli projeyi kazandırdıklarını ifade etti.

  • Altınok: Mal varlığımı yakın zamanda açıklayacağım
    14 Mar Altınok: Mal varlığımı yakın zamanda açıklayacağım

    Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını yakın zamanda açıklayacağını belirterek, dürüstlere çamur atma hakkı olmadığını söyledi. Altınok, Ankara'ya temiz su getireceklerini ve EYT'den emekli olanlara ücretsiz ulaşım sağlayacaklarını da açıkladı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı mitinginde konuştu: 'Başka Ağrı yok, başka Türkiye yok'
    14 Mar Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ağrı mitinginde konuştu: "Başka Ağrı yok, başka Türkiye yok"

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi il mitinglerini bugün Ağrı ile sürdürdü.

  • AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Geminbeli Tüneli'ni yıl sonuna bitirmeyi hedeflediklerini söyledi
    14 Mar AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Geminbeli Tüneli'ni yıl sonuna bitirmeyi hedeflediklerini söyledi

    AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Suşehri-Sivas kara yolu güzergahındaki Geminbeli Tüneli'nin yıl sonuna kadar tamamlanması hedefini açıkladı. Güler, Suşehri ilçesindeki açılışta, Sivas'ta yeni bir ekosistem inşa etmeyi ve ihtisas organize sanayi bölgeleri kurmayı planladıklarını belirtti. Ayrıca, Geminbeli Tüneli'nin inşaatının sorunsuz ilerlediğini ve yıl sonunda tamamlanacağını ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türkiye Güçleniyor
    14 Mar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türkiye Güçleniyor

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de düzenlenen bir programda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin istihdam, ihracat ve ekonomik büyüme alanlarında güçlendiğini belirtti. Yılmaz, ayrıca Türkiye'nin savunma sanayi alanında da önemli adımlar attığını ve KAAN adlı uçağın ilk uçuşunu gerçekleştirdiğini söyledi. Konuşmasında belediyelerin halka hizmet etmek için kurulduğunu vurgulayan Yılmaz, Türkiye'nin her alanda gelişmeye devam ettiğini ve refahın artacağını ifade etti.

  • DİSK İletişim-İş Sendikası, özel çağrı merkezi çalışanlarına baskı iddialarını açıkladı
    14 Mar DİSK İletişim-İş Sendikası, özel çağrı merkezi çalışanlarına baskı iddialarını açıkladı

    DİSK İletişim-İş Sendikası, özel çağrı merkezi çalışanlarına mobbing ve baskı uygulandığı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Sendika yetkilileri, bu iddiaların işverenlerin sendikalı ve toplu sözleşmeli bir pozisyondan korkmasının gerekçesi olduğunu belirtti.

  • Vahap Seçer, Tarsus'ta İçme Suyu Hattı ve Çocuk Gelişim Merkezi Açılışına Katıldı
    14 Mar Vahap Seçer, Tarsus'ta İçme Suyu Hattı ve Çocuk Gelişim Merkezi Açılışına Katıldı

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Doğu Ova Çiçekli Grubu Mahalleleri İçme Suyu İsale, Terfi, Şebeke Hattı ile 100. Yıl Atatürk Çocuk Gelişim Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı.

  • Çömlekköy Barajı Tamamlandığında Ülke Ekonomisine Yıllık 423 Milyon 750 Bin Lira Katkı Sağlayacak
    14 Mar Çömlekköy Barajı Tamamlandığında Ülke Ekonomisine Yıllık 423 Milyon 750 Bin Lira Katkı Sağlayacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Edirne'deki Çömlekköy Barajı'nın yapımına başlandığını belirterek, tamamlandığında barajın ülke ekonomisine yıllık 423 milyon 750 bin lira katkı sağlayacağını açıkladı. Barajın tamamlanmasıyla birlikte 56 bin 500 dekar tarım arazisi sulanacak ve bölgedeki tarımsal üretim güçlenecek. Ayrıca, barajın kuraklık nedeniyle üretim yapmaktan çekinen çiftçilere destek olacağı belirtildi.

  • Gümüşhane'ye Son 21 Yılda 23 Milyar 475 Milyon TL Yatırım Yapıldı
    14 Mar Gümüşhane'ye Son 21 Yılda 23 Milyar 475 Milyon TL Yatırım Yapıldı

    Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından son 21 yılda Gümüşhane'ye 23 milyar 475 milyon 163 bin 487 liralık yatırım yapıldığı bildirildi. DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, baraj, gölet, taşkın koruma, sulama projesi, içme suyu tesisi ve HES gibi 101 tesisin inşa edildiğini belirtti. Ayrıca, kentteki içme suyu sorununu çözmek için Bahçecik Barajı'nın inşa edildiği ve 22 baraj, 4 gölet tamamlandığı ifade edildi.

  • Leylekler İstanbul'da havadan görüntülendi
    14 Mar Leylekler İstanbul'da havadan görüntülendi

    Baharın müjdeleyicisi olan leylekler, göç yolculuğunda İstanbul Arnavutköy'de mola verdi. Sazlıbosna mevkiinde yeşil alanlarda sürüler halinde görüntülenen leylekler, dron ile havadan görüntülendi. Baraj kıyısında mola veren leyleklerin renkli görüntüleri izleyicileri büyüledi.

  • Leylekler İstanbul Arnavutköy'de mola verdi
    14 Mar Leylekler İstanbul Arnavutköy'de mola verdi

    Baharın müjdeleyicisi olan leylekler, Avrupa yolculuklarında İstanbul Arnavutköy'de mola verdi. Sazlıbosna mevkiinde bulunan yeşil alanlarda sürüler halinde görüntülenen leylekler, havadan drone ile görüntülendi. Baraj kıyısında mola veren leylekler, güzel ve renkli bir manzara oluşturdu.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus'ta İçme Suyu Hattı ve Çocuk Gelişim Merkezi Açtı
    14 Mar Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus'ta İçme Suyu Hattı ve Çocuk Gelişim Merkezi Açtı

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus ilçesinde 'Doğu Ova Çiçekli Grubu Mahalleleri İçme Suyu İsale, Terfi, Şebeke Hattı ile 100. Yıl Atatürk Çocuk Gelişim Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

  • Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde konuştu: (2)
    13 Mar Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde konuştu: (2)

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkese hizmet etmek görevimizdir.

  • Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Van'ın hayvancılık potansiyeli artacak
    13 Mar Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Van'ın hayvancılık potansiyeli artacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Anaç hayvan sayısını artırmayı amaçlıyoruz.

  • Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Mera Islahı Projesi kapsamında yem bitkileri tohumu ve sıvat dağıtım törenine katıldı
    13 Mar Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Mera Islahı Projesi kapsamında yem bitkileri tohumu ve sıvat dağıtım törenine katıldı

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Van'da gerçekleştirilen Mera Islahı Projesi kapsamında yem bitkiler tohumu ve sıvat dağıtım törenine katıldı. Bakan Yumaklı, Van Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünde düzenlenen törende 23 kırsal mahalledeki yetiştiricilere tohum ve gübre dağıtımı gerçekleştirdi. Ayrıca Bakan Yumaklı, Van'da kurulan Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nün tarımsal üretim ve gıda konularında araştırmalar yapacağını belirtti.

  • Samsun'da 2023 yılında 8 bin 771 ton Türk somonu üretimi gerçekleştirildi
    13 Mar Samsun'da 2023 yılında 8 bin 771 ton Türk somonu üretimi gerçekleştirildi

    Samsun Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Samsun'da su ürünleri yetiştiriciliği yapan firmaların arttığını ve 2023 yılında 8 bin 771 ton Türk somonu üretimi gerçekleştirildiğini açıkladı. Sağlam, su ürünleri yetiştiriciliğinin önemine vurgu yaparak, sektörün büyümesi ve gelişmesi için desteklerin devam edeceğini belirtti.

  • Samsun'da Su Ürünleri Yetiştiriciliği Artıyor
    13 Mar Samsun'da Su Ürünleri Yetiştiriciliği Artıyor

    Samsun, baraj ve doğal göller bakımından zengin su kaynaklarına sahip olmasıyla su ürünleri yetiştiriciliği sektöründe her geçen sene artan bir verim elde ediyor. 2022 ve 2023 yıllarında üretim miktarını artıran Samsun, binlerce ton farkla ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. Samsun'da toplam 36 tesisin bulunduğu su ürünleri yetiştiriciliği sektöründe, Derbent Baraj Gölü ve Karadeniz'de bulunan tesisler önemli bir rol oynuyor. Samsun'un su ürünleri yetiştiriciliği proje kapasitesi ise 21 bin 108 ton/yıl olarak belirlenmiştir.

  • Kars Baraj Gölü'nün Buzları Eriyor
    13 Mar Kars Baraj Gölü'nün Buzları Eriyor

    Kışın yaklaşık 40 santim buz kalınlığına ulaşan Kars Baraj Gölü, sıcak havaların etkisiyle tamamen çözüldü. Yeterince kar olmaması ve sıcak hava nedeniyle buzlar erirken, baraj gölü sularının da çekildiği görüldü.

  • Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Birliğimizin gücümüz olduğunu unutmamalıyız
    13 Mar Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Birliğimizin gücümüz olduğunu unutmamalıyız

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Van'daki programları kapsamında Gürpınar ilçesine geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Yumaklı, burada yaptığı konuşmada, güçlü Türkiye'nin yolunun güçlü tarımdan geçtiğini söyledi. Ayrıca, yerel seçimlerin önemine değinerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Yumaklı, tarımsal üretimi artırarak ülkenin ihtiyaçlarını karşılamayı ve ihracatı desteklemeyi hedeflediklerini belirtti. Sulama tesislerinin hızla tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini de ifade etti.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 'Şırnak'a 100 milyar lira kamu yatırımı yaptık. Eğitimde 4 bin 244 adet yeni derslik inşa ettik. Şırnak...
    13 Mar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Şırnak'a 100 milyar lira kamu yatırımı yaptık. Eğitimde 4 bin 244 adet yeni derslik inşa ettik. Şırnak...

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Şırnak'a 100 milyar lira kamu yatırımı yaptık. Eğitimde 4 bin 244 adet yeni derslik inşa ettik. Şırnak Üniversitesini şehrimize kazandırdık.

  • Bolu'da yaralı bulunan baykuş tedavi edilerek doğaya salındı
    13 Mar Bolu'da yaralı bulunan baykuş tedavi edilerek doğaya salındı

    Bolu'da yaralı bulunan baykuş tedavi ve rehabilitasyon sürecinin ardından doğal yaşam alanına bırakıldı.

  • Bakan Kacır, Mamak Bilim Merkezi'nin açılışında konuştu Açıklaması
    13 Mar Bakan Kacır, Mamak Bilim Merkezi'nin açılışında konuştu Açıklaması

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, beş ilde daha bilim merkezi kurmak için çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Şu ana kadar ilçe ölçeğindeki 15 bilim merkezimizdeki eğitim atölyelerinde 865 binin üzerinde gencimizi bilimin göz kamaştırıcı dünyasıyla buluşturduk, 16'ıncısını...

  • Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Van'da Hayvancılık Desteklemelerini Açıkladı
    13 Mar Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Van'da Hayvancılık Desteklemelerini Açıkladı

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Van'da bir müjde vermek istediğini belirterek, hayvancılık destekleme ödemelerinin cuma günü üreticilerin hesaplarına aktarılacağını açıkladı.

  • Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Van'da hayvancılık desteklemelerini açıkladı
    13 Mar Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Van'da hayvancılık desteklemelerini açıkladı

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Van'da yaptığı açıklamada, anaç koyun, keçi desteği ve sürü yenileme desteği başta olmak üzere toplam 3 milyar 870 milyon liralık hayvancılık destekleme ödemelerinin cuma günü üreticilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

  • Kıştan dönen kuşlar Kars'a geri dönmeye başladı
    13 Mar Kıştan dönen kuşlar Kars'a geri dönmeye başladı

    Çetin kış şartlarının yaşandığı Kars'tan sıcak ülkelere göç eden kuşlar, son günlerde hava sıcaklığının artması ve buzların çözülmeye başlamasıyla şehre dönmeye başladı. Kars Barajı ve Sarıkamış ilçesinde yiyecek arayan kuşlar güzel görüntüler oluşturdu.

  • Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Milas'ta ziyaretlerde bulundu
    12 Mar Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Milas'ta ziyaretlerde bulundu

    Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında Milas ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Ayaydın, Milas Ziraat Odası Başkanı ve çiftçilerle bir araya gelerek, zeytin ve zeytinyağı üretiminin marka değerini artırmak için çaba göstereceğini belirtti. Ayrıca, tarım sektörüne daha fazla destek vereceklerini ve Bodrum Barajı'nın yapılmasıyla ürünlerin hak ettiği değeri bulması için çalışacaklarını vurguladı. Ayaydın, vatandaşlarla da buluşarak talep ve sorunlarını dinledi.

  • Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Kastamonu'ya 53 Milyar 930 Milyon Lira Yatırım Yaptık
    12 Mar Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Kastamonu'ya 53 Milyar 930 Milyon Lira Yatırım Yaptık

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kastamonu'da devam eden ulaşım projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, Kırık Barajı Varyantı'nın inşaatını inceledi ve projenin detaylarını paylaştı. Ayrıca, Kastamonu'ya yapılan 53 milyar liralık yatırımlar hakkında bilgi verdi. Haberde ayrıca Kastamonu Havalimanı ve iletişim altyapısıyla ilgili yapılan yatırımlara da değinildi.

  • Myanmar'da Yeşim Taşı Madeninde Göçük: 1 Ölü, 4 Yaralı
    12 Mar Myanmar'da Yeşim Taşı Madeninde Göçük: 1 Ölü, 4 Yaralı

    Myanmar'ın Kaçin eyaletinde bulunan Hpakant kasabasındaki bir yeşim taşı madeninde atık barajının çökmesi sonucu meydana gelen göçükte 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kurtarma çalışmaları, bölgedeki riskli durum nedeniyle ara verildi. Kazadan sonra yaklaşık 30 kişiden haber alınamıyor.

Advertisement