Demirtaş: "Halkımız Yapılan Hizmetleri Mukayese Etsin" - Son Dakika
Yerel

Demirtaş: "Halkımız Yapılan Hizmetleri Mukayese Etsin"

Demirtaş: "Halkımız Yapılan Hizmetleri Mukayese Etsin"

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Klasik bir siyasetçi anlayışı ile halkımızı rahatsız edici konuşmalar yapmayız. Biz ilçemize yaptığımız hizmetleri, bizden önce bu makamda hizmet yapmış belediye başkan aday adaylarımızın yaptığı hizmetleri halkımızın mukayese etmesini isteriz” dedi.

25.02.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Klasik bir siyasetçi anlayışı ile halkımızı rahatsız edici konuşmalar yapmayız. Biz ilçemize yaptığımız hizmetleri, bizden önce bu makamda hizmet yapmış belediye başkan aday adaylarımızın yaptığı hizmetleri halkımızın mukayese etmesini isteriz" dedi.

Asarcık Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Çevrim ve yönetim kurul üyeleri ile İlkadım Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Yapılacak seçimlerde oy verecek vatandaşlarımız hizmeti iyi yapan insanlara destek vermesi lazım. Belediye başkanlığı yarışında denenmiş 3 adayın içinde yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu.

ASKIDA EKMEK UYGULAMASI

Vaat ettiği Halk Ekmek Fabrikası'nı ilçede hayata geçirdiğini hatırlatan Başkan Demirtaş, "Askıda Ekmek ile Osmanlı döneminde fırınlarda dar gelirli ailelerin ekmek almasını sağlayan bu uygulamayı modernize ederek günümüze taşıdık. Dar gelirli ailelere 2'lik ve 4'lük kuponlar vererek ihtiyaç sahibi insanlarımızın hijyenik ekmeği sofralarına taşıdık. Halkımızın da bu sisteme katkı sağlamaları için GSM operatör sistemleri ile anlaşarak, Askıda Ekmek'te SMS dönemi hayata geçirdik. Ekmek yazıp 9086 SMS gönderdiğiniz takdirde 5 TL ekmek bağışında bulunuyorsunuz" şeklinde konuştu.

Trafik Eğitim Pisti'nde ana sınıfı ve ilköğretim okullarına giden öğrencilere önce teorik, sonra ise akülü araçlar ile uygulamalı eğitim verildiğini açıklayan Başkan Demirtaş, burada 17 ilçeden 8 bin çocuğa trafik eğitimi verildiğini dile getirdi.

BAŞARILI PERSONELE ÖDÜL

Demirtaş sözlerini şöyle tamamladı: "Yeni dönemde halkımızı yola devam kararı verirse, belediyeyi kurumsal bir yapıya kavuşturmak için öncelikle üreten, çalışan, emek, gelişim için emek sarf eden personellerimizi ödüllendireceğiz. Bu düşünce çerçevesinde başarılı personellerimize, yurt içi tatil, haftalık izin, ikramiye, maaş prim uygulamasını belediyemizde hayata geçireceğiz."

Dernek Başkanı Bayram Çevrim ise Necattin Demirtaş'a teşekkürlerini sundu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirtaş: 'Halkımız Yapılan Hizmetleri Mukayese Etsin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement