Demirtaş'ın Esprilerinin Sırrı: Yerli Komedi Filmleri - Son Dakika
Politika

Demirtaş'ın Esprilerinin Sırrı: Yerli Komedi Filmleri

Demirtaş\'ın Esprilerinin Sırrı: Yerli Komedi Filmleri

Seçim çalışmaları sürecinde zaman zaman yaptığı esprilerle usta komedyenlere taş çıkartan Selhattin Demirtaş'ın ilham kaynağının yerli komedi filmleri olduğu ortaya çıktı.

03.06.2015 08:30  Güncelleme: 08:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HDP Eş Genel Başkanları, Türkiye genelinde yaptıkları mitinglerde kentleri bölüştüler. Selahattin Demirtaş 25 miting için 20 bin, Figen Yüksekdağ 15 bin km yol yaptı. Mitinglerdeki konuşmaları için metin yazan özel bir ekibi bulunmayan Demirtaş, 3 kişilik bir ekipten gündemin önemli unsurlarını ve diğer liderlerin konuşmalarından ana başlıkları ve özetleri alıyor.

ESPRİLERİ KAĞITLARA NOT EDİYOR

Konuşmalarını bilgi notlarına göre biçimlendiren Demirtaş, meydanlarda kullanacağı esprileri farklı bir kâğıda not ediyor. Espriler için izlediği yerli komedi filmlerinden de yararlanan Demirtaş, konuşmanın mizahi unsurlarını kendisi belirliyor.

GÜNLÜK 2 LİTRE SU TÜKETİYOR

Demirtaş'ın yoğun programı sırasında cebinden ayırmadığı yegâne ilaç pastil. Gün içinde en az 2 litre su içtiği belirtilen Demirtaş, ses telleri için suyun ılık olmasını tercih ediyor.

YÜKSEKDAĞ'IN YİYECEK HASSASİYETİ

Yüksekdağ'ın ise mitinglerin aksamaması için özellikle yiyeceklerine dikkat ettiği belirtiliyor. Bol su tükettiği ve rahatsız edecek çok yağlı yiyeceklerden uzak durduğu belirtilen Yüksekdağ, sesini korumak için Demirtaş gibi pastile güveniyor. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Demirtaş'ın Esprilerinin Sırrı: Yerli Komedi Filmleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • Yhytrn: Oylar size 11 26 Yanıtla
  • RİZELİ HASAN: HELAL SANA 12 14 Yanıtla
  • Karşıyaka: TÜRKİYENIN AYDINLIGI İÇİN BU KEZ DEMİRTAŞ DIYORUM.. BIRDE BUNU DENEYWLIM BENCE 15 11 Yanıtla
  • Hakikat: On binlerce insanının ölümüne neden olan kokuşmuş bir ideolojinin temsilciliğini yap, sonra sen kalk iki espri patlat her şey unutulsun. Şaka mısınız siz yahu?.. 9 16 Yanıtla
  • Şırnak: Oylarımız HDP ye ... inadına hdp 11 13 Yanıtla
  • EMİR: sen büyük bir lidersin umarım değerin anlaşılır selahaddin abi... 11 13 Yanıtla
  • OYLAR HDP YE: Geliyor geliyor kardeşlik için oylar HDP ye 18 4 Yanıtla VATANI OLMIYAN VATANA İHANETİ NE BİLSİN: ula gundi sen 35.000 kürt kardeşini katleden canilere neyini verirsen ver mal senin mülk senin ama Pkk katillerinin yaptıklarınıza biz unutmadık siirt Eruh kürt köyü katliamını başları taşla ezilerek şehit edilen öğretmenleri teskerelerini almışlar sivil kıyafetlerini giymişler silahsız bir şekilde evlerine teskere alıp giderken otobüsten indirilip kalleşçe şehit edilen askerleri de biz unutmadık 1 0
  • Dersimli: Ben bir chp li olarak oyumu hp verecep sel baskan 17 5 Yanıtla
  • Van düşü: INSANCA YAŞAM İÇİN SELOCAN 12 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.


Advertisement