Demirtaş, Öğrencilere Menemen Yaptı - Son Dakika
Güncel

Demirtaş, Öğrencilere Menemen Yaptı

İstanbul'da öğrenci evi ziyaret eden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, öğrencilere menemen hazırladı.

25.10.2015 16:09  Güncelleme: 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtuluş'ta üniversite öğrencilerini ziyaret eden HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, öğrencilere menemen hazırlayıp birlikte yedi. Koalisyona ilişkin de konuşan Demirtaş, "İlkelerimizden taviz vermeden AKP ve CHP ile koalisyon kurabiliriz ama asla MHP ile koalisyon kuramayız desteklemeyiz de" dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve İstanbul Milletvekili Adayı Şerife Erbay, seçim çalışmaları kapsamında Kurtuluş'ta Nur Apartmanı'nda oturan üniversite öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Demirtaş, öğrencilerin sorunlarını dinledi. Demirtaş, daha sonra öğrencilerin mutfağına geçerek, onlara menemen hazırladı. Demirtaş, menemen yaparken basının sorularını da yanıtladı. Çok yoğun olduğu için evde çok mutfağa giremediğini ancak kızları için kahvaltı hazırladığını belirten Demirtaş, daha sonra öğrencilerle birlikte yer sofrasına oturarak birlikte yemek yedi.

"AKP VE CHP İLE KOALİSYON KURABİLİRİZ AMA MHP İLE ASLA"

Basın mensuplarının eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın "TRT de dahil bazı kanallar bana ambargo uyguluyor" sözlerinin sorulması üzerine Demirtaş, "Uzun yıllardır bize de sansür uyguladılar. Bizzat Arınç'ın birçok kanalı arayarak benim TV'ye çıkmama engel olduğunu biliyoruz. Şimdi böyle konuşmak bir şey değiştirmiyor. Gün gelecek bu durumlarla yüzleşecekler. Şimdi mağduru oynamasınlar" dedi. Koalisyona dair soruları da yanıtlayan Demirtaş, "İlkelerimizden taviz vermeden AKP ve CHP ile koalisyon kurabiliriz ama asla MHP ile koalisyon kuramayız desteklemeyiz de" dedi.

Demirtaş, basına kapalı olarak devam eden sohbetin ardından Şişli Kent Kültür Merkezi'nde gençlik buluşmasına katılmak üzere evden ayrıldı.

Demirtaş, Öğrencilere Menemen Yaptı

Son Dakika Güncel Demirtaş, Öğrencilere Menemen Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (204)

  • hdp: yaw adam adam yemin biilah adam yaaaaaaaaa helal olsun oyumuz hdpye 79 141 Yanıtla
  • URFALI : HDP HDP HDP 92 61 Yanıtla
  • demir: yaşasın yeni yaşam yaşasın halkların kardeşliği yaşasın hdp inadına baris 47 90 Yanıtla
  • Diyarbakirli: Batida Cici cocuk doguda kalesnikov 83 42 Yanıtla
  • doğulu: selo candir 56 63 Yanıtla
  • Barisa: Valah adamgibi adam saraylari düsünmüyor santanati düsünmüyor barisi istiyor aneler aglamasin diyor herkes görüyür 55 61 Yanıtla
  • Şırnak: HDP HDP 42 74 Yanıtla
  • geçmiş: Adam gibi adam 36 78 Yanıtla
  • diyarbakır: BU ADAM ERGEÇ BAŞBAKAN OLACAK 37 72 Yanıtla
  • Meta Siyaset: Fakir siyaseti yapıp da milletin kanıyla beslenenler nasıl hesap verecek. 21 79 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement