Son dakika Ergenekon haberleri, Ergenekon son dakika, son dakika Ergenekon

Son Dakika Ergenekon Haberleri

  • Yargı dizisinde Tuğçe'nin başına gelenler izleyicileri ayaklandırdı
    10:22 Yargı dizisinde Tuğçe'nin başına gelenler izleyicileri ayaklandırdı

    Yargı'nın dün akşam yayınlanan bölümde Başkomiser Eren'in polis kızı Tuğçe, görev için gittiği evde toplu tecavüze uğrayarak denize atıldı. Dizide böyle bir sahneye verilmesine öfke kusan izleyiciler tepki gösterdi.

  • Haftanın tarihine bakış
    17 Mar Haftanın tarihine bakış

    Çanakkale'de 18 Mart 1915'te elde edilen deniz zaferi, Türk milletinin geleceği için bir dönüm noktası oldu, Çanakkale'nin geçilemeyeceğini de kanıtladı.

  • Emekli vatandaş, Bakan Özhaseki'ye en düşük emekli maaşının arttırılmasını talep etti
    14 Mar Emekli vatandaş, Bakan Özhaseki'ye en düşük emekli maaşının arttırılmasını talep etti

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Karabük'e ziyaret gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretinde bir emekli vatandaş, en düşük emekli maaşının arttırılması gerektiğini belirterek talepte bulundu.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya Mahalleleri Ziyaret Ediyor
    06 Mar AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya Mahalleleri Ziyaret Ediyor

    AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında Yeşil, Yeni, Ergenekon ve Soğuksu mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlara projelerini anlattı. Çetinkaya, hemşehrilerinin desteğiyle Karabük'ün sorunlarını çözeceğini ve şehre hizmet ve eser getireceğini belirtti.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Metrosu'nda Çalışmaları İnceledi
    03 Mar İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Metrosu'nda Çalışmaları İnceledi

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu'nun çalışmalarını yerinde inceledi. Soyer, yatırımın İzmir'e kazandırılmasının gurur verici olduğunu belirtti.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Metrosu'nda Çalışmaları İnceledi
    03 Mar İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca Metrosu'nda Çalışmaları İnceledi

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu'nun General Asım Gündüz İstasyonu'ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Soyer, bu büyük raylı sistem yatırımının İzmirlilere armağan olacağını belirtti.

  • Haftanın tarihine bakış
    03 Mar Haftanın tarihine bakış

    8 Mart, 1977'de Birleşmiş Milletler (BM) tarafından "Dünya Kadınlar Günü" ilan edildi.

  • CHP'nin 1 Mart tezkeresinin reddedilmesi TBMM'de tartışmalara yol açtı
    01 Mar CHP'nin 1 Mart tezkeresinin reddedilmesi TBMM'de tartışmalara yol açtı

    CHP'nin 1 Mart tezkeresinin TBMM'de reddedilmesinin ekonomik, sosyal ve siyasal sonuçlarının araştırılması amacıyla verdiği Meclis araştırması önergesinin diğer önergelerin önüne alınarak görüşülmesi için TBMM Genel Kurulu'na verdiği grup önerisi AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.

  • Turgutlu Belediyesi Ergenekon Mahallesine Belediye Hizmet Noktası Kazandırıyor
    29 Şub Turgutlu Belediyesi Ergenekon Mahallesine Belediye Hizmet Noktası Kazandırıyor

    Turgutlu Belediyesi, Ergenekon Mahallesine Belediye Hizmet Noktası kazandırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma büyük oranda tamamlandı. Vatandaşlar vergi ödemeleri, tahsilatlar, emlak ve rayiç bedellerle ilgili işlemleri bu hizmet noktasında kolaylıkla yapabilecekler. Ayrıca dilekçeler alınacak ve banka ATM'leri de bulunacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmanın yakın zamanda tamamlanarak hizmete sunulmasını planlıyor.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, mahalle ve iş merkezleri ziyaretleri yaptı
    29 Şub AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, mahalle ve iş merkezleri ziyaretleri yaptı

    AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve iş merkezlerini ziyaret etti. Çetinkaya, halkın değişim arzusunu dikkate alarak gelecek 5 yılda hizmetleriyle Karabük'ü daha yaşanılabilir ve modern bir şehir haline getireceklerini belirtti. Ayrıca, vaat ettikleri projeleri 2029'a kadar tamamlayacaklarını ve Karabük'ü Batı Karadeniz'in cazibe merkezi yapacaklarını ifade etti.

  • Türk futbolunda neler oluyor? Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e zehir zemberek yanıt
    27 Şub Türk futbolunda neler oluyor? Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e zehir zemberek yanıt

    Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı sert açıklamalara aynı sertlikte yanıt verdi. Yıldırım'ın açıklamalarında, ''FETÖ'nün amacı büyük kitleleri karşı karşıya getirmek ve onları çatıştırmak, devletin bekasını ortadan kaldırmaktır. Dursun Özbek'in bilinçsizce yapmış olduğu hadsiz açıklamaları tamda bu amaca hizmet etmektedir. FETÖ seviciliği ile sportif rekabette avantaj elde etmek alçaklıktır, şerefsizliktir'' ifadeleri yer aldı.

  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya Ziyaretler Gerçekleştirdi
    27 Şub AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya Ziyaretler Gerçekleştirdi

    AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında Vali Mustafa Yavuz'u ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci'yi ziyaret etti. Çetinkaya, Karabük'ü cazibe merkezi haline getirmek için projeleri olduğunu belirterek, Ergenekon Mahallesi'nde de vatandaşlarla buluştu ve hizmetlerin hızlanması gerektiğini vurguladı.

  • Haftanın tarihine bakış
    25 Şub Haftanın tarihine bakış

    Ermeni güçlerin, 26 Şubat 1992'de Hocalı'da kadın, çocuk ve yaşlı gözetmeksizin yaptığı katliamda savunmasız durumdaki 106'sı kadın, 70'i yaşlı, 63'ü çocuk 613 Azerbaycan vatandaşı hayatını kaybetti.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 'Akıl Oyunları Şenliği'ne Katıldı
    25 Şub Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 'Akıl Oyunları Şenliği'ne Katıldı

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çocukların zeka ve strateji becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen 'Akıl Oyunları Şenliği'ne katıldı. Başkan Çolakbayrakdar, çocukların eğitimleriyle geleceğe hazırlanması için çalıştıklarını vurguladı.

  • Manisa Turgutlu'da Lastik Tamirhanesinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    21 Şub Manisa Turgutlu'da Lastik Tamirhanesinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bulunan Ergenekon Mahallesi'ndeki bir lastik tamirhanesinde bilinmeyen nedenlerle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın sonucunda iş yerinde hasar meydana geldi.

  • Karabük'te tehlikeli yolculuk yapan sürücüye 2 bin 886 lira para cezası
    20 Şub Karabük'te tehlikeli yolculuk yapan sürücüye 2 bin 886 lira para cezası

    Karabük'te bir sürücü, motosikletin önünü kaldırarak tehlikeli bir şekilde ilerlediği için 2 bin 886 lira para cezası aldı. Polis ekipleri, sürücünün ihlalini fark ederek cezai işlem uyguladı. Sürücüye ayrıca kask takmamaktan dolayı da ceza kesildi.

  • Karabük'te tek teker üzerinde trafiği tehlikeye atan sürücüye ve yolcuya ceza kesildi
    20 Şub Karabük'te tek teker üzerinde trafiği tehlikeye atan sürücüye ve yolcuya ceza kesildi

    Karabük'te motosikletiyle tek teker üzerinde giderek trafiği tehlikeye atan sürücüye ve yanındaki yolcuya toplam 3 bin 576 TL ceza kesildi. Sürücü ve yolcu kasksız olarak motosikletin tek tekerini havaya kaldırırken, polis ekiplerinin uyarılarına uymadılar. Sürücüye 2 bin 886 TL, yolcuya ise 690 TL trafik idari para cezası uygulandı.

  • Mansur Yavaş: 'Halkın Vergisini İstediği Gibi Harcıyorlar.
    19 Şub Mansur Yavaş: "Halkın Vergisini İstediği Gibi Harcıyorlar.

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Atılım Üniversitesi'nde düzenlenen "Yerel İdarelerin Sorunları" başlıklı açılış dersinde konuştu. Yavaş, "Halkın vergisini istediği gibi harcıyorlar. Makamlardan ayrılmayacaklarını sanıyorlar ve popülist davranışlara giriyorlar. Bütçenin daha iyi harcanması mümkün. Yerel yönetimler bütçesi maalesef istendiği kadar yeterli değil...Belediyenin önceliklerinin çok farklı olması lazım. Kentin altyapısıyla, toplu ulaşımla, sağlıklı suyla ilgilenmesi lazım. Her belediye başkanının bir çılgın projesi var. Çılgın projelerin çoğu da çöp proje. Bunun hesabını da soracak merci yok" dedi.

  • Eski 3. Ordu Komutanı Saldıray Berk Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15 Şub Eski 3. Ordu Komutanı Saldıray Berk Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Eski 3. Ordu ve EDOK komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk için Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Berk'in ailesi, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve diğer askeri yetkililer katıldı. Törenin ardından Berk, Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

  • Eski 3. Ordu Komutanı Saldıray Berk Toprağa Verildi
    15 Şub Eski 3. Ordu Komutanı Saldıray Berk Toprağa Verildi

    Eski 3. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Saldıray Berk, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi. Törene, askeri yetkililer ve Berk'in ailesi katıldı. Berk, FETÖ ile ilgili soruşturma yürüten dönemin Erzincan Savcısı İlhan Cihaner ile birlikte Ergenekon davasında yargılanmış ve daha sonra beraat etmişti.

  • Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'a FETÖ'den hapis cezası
    14 Şub Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'a FETÖ'den hapis cezası

    Yargıtay'da bozulan Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Fevzi Yazıcı ve Yakup Şimşek'in yeniden yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Nazlı Ilıcak 5 yıl 3 ay, Ahmet Hüsrev Altan 6 yıl 3 ay, Fevzi Yazıcı ise 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılırken Yakup Şimşek ise beraat etti.

  • Eski 3'üncü Ordu Komutanı Saldıray Berk Hayatını Kaybetti
    14 Şub Eski 3'üncü Ordu Komutanı Saldıray Berk Hayatını Kaybetti

    Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli Orgeneral Saldıray Berk'in cenazesi yarın defnedilecek. Ergenekon davası kapsamında beraat etmişti.

  • Yargı dizisinin kadrosuna Defne Kayalar katılıyor
    13 Şub Yargı dizisinin kadrosuna Defne Kayalar katılıyor

    Başarılı oyuncu Defne Kayalar, Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın kadrosuna dahil oluyor. Başarılı oyuncu dizide Savcı İclal rolünü oynayacak.

  • Meral Akşener: 'Böyle Bir Sistemde Kaybeden Her Seferinde Millet Oluyor'
    10 Şub Meral Akşener: "Böyle Bir Sistemde Kaybeden Her Seferinde Millet Oluyor"

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir’deki aday tanıtım toplantısında konuştu. Akşener, "Böyle bir sistemde kaybeden her seferinde millet oluyor, kaybeden memleket oluyor kaybeden seçmen oluyor. Demin hepimizin içine işleyen, iş zora geldiğinde ise tabutun içine giren o insanların çocukları oluyor. Onun için abu ülkenin kaynakları var. Bu ülkenin namütenahi imkanları var. Yeter ki iyi yönetilsin. Biz bu yönetme işlemine inşallah belediyelerden başlayacağız ve 2028’de Allah'ın izni, sizlerin teveccühüyle o ucube sistemi de değiştirmek sözüyle birlikte inşallah 2017’de çıktığımız yolun sonunda hedefe ulaşacağız" dedi.

  • Meral Akşener, İYİ Parti belediyeciliğini hayata geçirdiklerinde 2028'de herkesin eteklerinin tutuşacağını söyledi
    10 Şub Meral Akşener, İYİ Parti belediyeciliğini hayata geçirdiklerinde 2028'de herkesin eteklerinin tutuşacağını söyledi

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Balıkesir'de gerçekleşen belediye başkanları tanıtım programında yaptığı konuşmada, İYİ Parti belediyeciliğini hayata geçirdiklerinde 2028'de herkesin eteklerinin tutuşacağını belirtti. Akşener, Balıkesir'e ayrı bir önem verdiklerini ifade ederek, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Turhan Çömez'i açıkladı.

  • Yargı dizisinin 'Köksüz Nilüfer' sahnesi sosyal medyada rekor kırdı
    08 Şub Yargı dizisinin 'Köksüz Nilüfer' sahnesi sosyal medyada rekor kırdı

    Sosyal medyada büyük ilgi gören Yargı dizisinin son bölümünde yer alan 'Köksüz Nilüfer' sahnesi, izleyiciler arasında duygusal bir etki yarattı. Ceylin'in Ilgaz'a söylediği sözler ve hayatıyla ilgili hesaplaşması, sosyal medyada çok konuşulan konular arasında yer aldı. Dizinin yeni bölümünde ise merak uyandıran olaylar yaşanacak.

  • Erzincan'da toplantı ve gösteri yürüyüş yerleri açıklandı
    31 Oca Erzincan'da toplantı ve gösteri yürüyüş yerleri açıklandı

    Erzincan il merkezinde yapılacak olan toplantı ve gösteri yürüyüşlerine ilişkin yer ve güzergah planı açıklandı.

  • TRT Spor Kanal Koordinatörü ve Ekran Yüzleri, 2023'e Damga Vuran Olayların Fotoğraflarını İnceledi
    30 Oca TRT Spor Kanal Koordinatörü ve Ekran Yüzleri, 2023'e Damga Vuran Olayların Fotoğraflarını İnceledi

    TRT Spor Kanal Koordinatörü Hakan Altürk ile ekran yüzleri Ezgi Sütçü, Serkan Yetkin, Erbatur Ergenekon ve Evren Göz, Anadolu Ajansı'nın (AA) 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı. Koordinatör Altürk ve diğer isimler, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin çektiği fotoğrafları inceleyerek tercihlerini belirledi. Oylamada, deprem, Gazze, çevre-yaşam, haber ve spor kategorilerinde çekilen fotoğraflar yer aldı.

  • Trafikte 'yol vermeme' kavgasında ölüme neden olan sanığa hapis cezası
    22 Oca Trafikte 'yol vermeme' kavgasında ölüme neden olan sanığa hapis cezası

    Ankara'da trafikte 'yol vermeme' kavgasında Yalçın Başol'u iterek başını çarparak ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Mert A., 'haksız tahrik' ve 'takdir indirimi' ile 2,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın eylemini haksız tahrik altında gerçekleştirdiği gerekçesiyle önce 3, sonra da takdiri indirim ile 2 yıl 6 aya düşürdü.

  • Trafikte 'yol vermeme' kavgasında yaşlı adam öldüren şahıs hapis cezasına çarptırıldı
    22 Oca Trafikte 'yol vermeme' kavgasında yaşlı adam öldüren şahıs hapis cezasına çarptırıldı

    Ankara'da yaşanan trafik kavgasında Yalçın Başol'u iterek ölümüne neden olduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Mert A., 'haksız tahrik' ve 'takdir indirimi' ile 2,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mert A.'ya verilen ceza, kasten yaralama sonucu ölüme neden olma suçundan önce 8 yıl hapis cezası olarak belirlenmiş ancak haksız tahrik ve takdiri indirim nedeniyle 2 yıl 6 aya düşürülmüştür.

  • Haftanın tarihine bakış
    21 Oca Haftanın tarihine bakış

    Gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, 24 Ocak 1993'te evinin önünde, aracına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu öldü.

  • Turgutlu Belediyesi Eğilimli Yollar Üzerinde Çalışmalarını Sürdürüyor
    20 Oca Turgutlu Belediyesi Eğilimli Yollar Üzerinde Çalışmalarını Sürdürüyor

    Turgutlu Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde kot farkından dolayı eğilimli olan yollar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Derbent ve Ergenekon Mahallesindeki beton atma çalışmalarının ardından Selvilitepe Mahallesinde beton atma işlemine başlanacak. Belediye Başkanı Çetin Akın, şehir için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

  • Hrant Dink'in ölümünün 17. yılında anma töreni için bazı yollar trafiğe kapatıldı
    19 Oca Hrant Dink'in ölümünün 17. yılında anma töreni için bazı yollar trafiğe kapatıldı

    Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hırant Dink'in ölümünün 17. yılında yapılacak anma töreni nedeniyle Şişli'de bazı yollar trafiğe kapatıldı. Halaskargazi Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Kapanan yollar arasında Halaskargazi Caddesi, Ergenekon Caddesi ve Tavukçu Fethi Sokak bulunuyor. Alternatif güzergahlar ise Valikonağı Caddesi, Rumeli Caddesi, Abide-i Hürriyet Caddesi ve Ergenekon Caddesi olarak belirlendi.

  • Gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 17 yıl geçti
    19 Oca Gazeteci Hrant Dink'in öldürülmesinin üzerinden 17 yıl geçti

    Hrant Dink'in, yürütülen hedef gösterme kampanyaları nedeniyle yaşadığı endişeyi "Ruh halimin güvercin tedirginliği" başlıklı son yazısında anlatmasının ardından, 17 yıl önce tetikçi Ogün Samast tarafından Şişli'de silahla vurularak öldürülmesine ilişkin yargılamalar, 2024'te farklı...

  • Hrant Dink Ölüm Yıldönümü Anma Programı Nedeniyle Şişli'de Yollar Trafiğe Kapatılacak
    18 Oca Hrant Dink Ölüm Yıldönümü Anma Programı Nedeniyle Şişli'de Yollar Trafiğe Kapatılacak

    Şişli'de gerçekleşecek olan Hrant Dink Ölüm Yıldönümü anma programı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kapatılan yollar yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek.

  • Manisa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 çocuk yaralandı
    13 Oca Manisa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 çocuk yaralandı

    Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, 14 yaşındaki bir çocuğun yönetimindeki motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Kazada motosikletten düşen çocuk ile arkasında yolcu olarak bulunan kardeşi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Karabük'te Otomobilin Arkasında Sürüklenen Köpek Görüntülendi
    12 Oca Karabük'te Otomobilin Arkasında Sürüklenen Köpek Görüntülendi

    Karabük'te bir sürücü, otomobili ile seyir halindeyken ipinden tuttuğu köpeği de peşinden sürükledi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca olayın duyulması üzerine Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

  • YARGITAY'dan dönen Hrant Dink davasında dosya savcıya gönderildi
    10 Oca YARGITAY'dan dönen Hrant Dink davasında dosya savcıya gönderildi

    YARGITAY'dan dönen, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin çoğu kamu görevlisinin yargılandığı 15 sanıklı davada, mahkeme mütalaasını hazırlaması için dosyayı savcıya gönderdi.

  • Hrant Dink Davası: Mahkeme Mütalaasını Savcıya Gönderdi
    10 Oca Hrant Dink Davası: Mahkeme Mütalaasını Savcıya Gönderdi

    YARGITAY'dan dönen, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin çoğu kamu görevlisinin yargılandığı 15 sanıklı davada, mahkeme mütalaasını hazırlaması için dosyayı savcıya gönderdi.

  • Haftanın tarihine bakış
    07 Oca Haftanın tarihine bakış

    Ömrünü Kıbrıs davasına adayan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş, tedavi gördüğü Yakındoğu Üniversitesi Hastanesinde, çoklu organ yetmezliği nedeniyle 13 Ocak 2012'de 88 yaşında vefat etti.

  • Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, projelerin son hazırlıklarını inceledi
    06 Oca Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, projelerin son hazırlıklarını inceledi

    Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, başkan yardımcıları ve mahalle muhtarlarıyla birlikte belediyenin öz kaynaklarıyla kente kazandırılan ve 12 Ocak Cuma günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla toplu açılışı yapılacak ve temeli atılacak projelerde sürdürülen son hazırlıkları inceledi. Başkan Akın, Cuma Pazarı, Çocuk Kültür Sanat Merkezi, Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi, Ekrem Gürel Kültür Merkezi ve Kadın Sığınmaevi ile Selvilitepe Spor Kompleksi gibi projelerin Turgutlu'nun bugünü ve geleceği için önemli olduğunu belirtti.

  • Manisa'da Tır ile Otomobil Çarpıştı, Sürücü Yara Almadan Kurtuldu
    05 Oca Manisa'da Tır ile Otomobil Çarpıştı, Sürücü Yara Almadan Kurtuldu

    Manisa'nın Turgutlu ilçesinde meydana gelen kazada tır ile otomobil çarpıştı. Tırın altında yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Yasin Y. kazadan yara almadan kurtulurken, tırı durduran vatandaşlar ise tır sürücüsünün otomobili fark etmemesini şaşkınlıkla karşıladı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı'nın Şubat Ayında Hizmete Gireceğini Duyurdu
    05 Oca İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı'nın Şubat Ayında Hizmete Gireceğini Duyurdu

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı'nın deneme seferlerinin önümüzdeki günlerde başlayacağını ve şubat ayının başında hizmete gireceğini duyurdu. 11 kilometrelik hat üzerinde bulunan 14 durak ve diğer altyapı çalışmaları tamamlanırken, tramvay hattı bölgedeki ulaşımı kolaylaştıracak ve trafiği rahatlatacak bir soluk olacak.

  • Karabük'te 16 katlı binada yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi
    27 Ara Karabük'te 16 katlı binada yangın ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirildi

    Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Ergenekon Mahallesi'ndeki bir sitede yapılan tatbikatta, yangına müdahale edilerek mahsur kalanlar kurtarıldı. Tatbikatta ayrıca yangının söndürülmesi ve ilk müdahale uygulamalı gösterildi.

  • MASKİ, Ergenekon Mahallesindeki Su Arızasını Giderdi
    25 Ara MASKİ, Ergenekon Mahallesindeki Su Arızasını Giderdi

    MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesine içme suyu sağlayan sondaj kuyusunda meydana gelen arızayı kısa sürede gidererek vatandaşların su kesintisi yaşamasını engelledi.

  • Karabük'te kar, Bolu'da dolu ve sağanak
    24 Ara Karabük'te kar, Bolu'da dolu ve sağanak

    Karabük'ün yüksek kesimlerinde kar yağışı yaşanırken, şehir merkezinde ise sağanak etkili oldu. Karayolları ekipleri karla mücadele çalışmalarına başlarken, trafik polisleri de güzergahlardaki kontrollerini artırdı. Bolu'da ise dolu yağışının ardından sağanak başladı ve yollarda su birikintileri oluştu.

  • Hrant Dink Davasında Yeni Gelişme: 4 Emniyet Mensubu İçin Yeni Birleştirilen Dava
    20 Ara Hrant Dink Davasında Yeni Gelişme: 4 Emniyet Mensubu İçin Yeni Birleştirilen Dava

    AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesi davasında, dönemin Trabzon'da görevli 4 emniyet mensubu hakkında 'Anayasayı ihlal' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yeni birleştirilen dava açıldı. Dink ailesinin katılma talebi reddedildi.

  • Karabük'te motosiklet kazası: Sürücü yaralandı
    19 Ara Karabük'te motosiklet kazası: Sürücü yaralandı

    Karabük'ün Ergenekon Mahallesi'nde meydana gelen motosiklet kazasında, E.K.A. yönetimindeki motosiklet sürücüsü kontrolünü kaybederek devrildi. Kazada yaralanan sürücü, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • İzmir Buca Metrosu için TBM'ler İndirildi
    18 Ara İzmir Buca Metrosu için TBM'ler İndirildi

    İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı olan Buca Metrosu için tünel açma makinesi TBM'ler, General Asım Gündüz İstasyonu'na indirildi. Metro çalışmalarını hızlandıracak TBM'lerin Ocak ayında kazı çalışmalarına başlaması planlanıyor. Buca Metrosu, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek ve 13,5 kilometrelik bir hat üzerinde hizmet verecek.

  • Yarbay Ali Tatar Vefatının 14. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı.
    17 Ara Yarbay Ali Tatar Vefatının 14. Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı.

    FETÖ’nün kumpas soruşturması kapsamında hakkında ikinci kez tutuklama kararı çıkarılması üzerine yaşamına son veren Yarbay Ali Tatar, ölümünün 14’üncü yıl dönümünde mezarı başında anıldı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Herkesin o düzene boyun eğdiği dönemde o gün cezaevindeki askerlerimiz boyunlarını eğmediler, dimdik durdular ve dimdik çıktılar. Ali Tatar o karanlığı, o büyük karanlığı bizim tarihimizin belki en karanlık dönemine, en karanlık günlerde aslında bir ışık yakmaya çalıştı. Onun kendi canıyla yakmaya çalıştığı ışık, daha sonra bütün Türkiye'yi aydınlattı. O gün tavsiye edilen Atatürkçü subayların yerine maalesef iktidar ve FETÖ ortaklığıyla getirilen generaller Meclis’i bombaladılar, Boğaz Köprüsü’ndeki masum insanlarımızı katlettiler. Bu karanlık dönem mutlaka aydınlatılmalı. Kimler ortaklık yaptı? Kimler bu kumpasları kurdu? Kimler bu insanların canını aldı? Açığa çıkması lazım” dedi.

  • Gürkan, Kuzey Kuşak Yolu'nda incelemede bulundu
    17 Ara Gürkan, Kuzey Kuşak Yolu'nda incelemede bulundu

    Kuzey Kuşak Yoluna yapılan bağlantı yollarındaki çalışmaları inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yol çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bu yolların Malatya'nın gelecek yüzyıllarına hükmedeceğini söyledi.

  • Hablemitoğlu'nun 21 yıl önce katledilmesine ilişkin dava sürüyor
    17 Ara Hablemitoğlu'nun 21 yıl önce katledilmesine ilişkin dava sürüyor

    Gazetelerin manşetlerine "derin suikast", "derin cinayet" ve "Başkentte kanlı pusu" ifadeleriyle yansıyan Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun silahlı saldırı sonucu öldürülmesinin üzerinden 21 yıl geçti.

  • Turgutlu Belediye Başkanı Akın'dan Hizmet Turu
    15 Ara Turgutlu Belediye Başkanı Akın'dan Hizmet Turu

    Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, kent genelinde inşaat çalışmalarının sorunsuz ilerlediği vizyon projeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Başkan  Akın, gün boyu devam eden inceleme gezisinde Cuma Pazarı, İstasyonaltı Mahallesi, Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi, Ekrem Gürel Kültür Sanat Merkezi, Çepnibektaş Çok Amaçlı Salon ve Selvilitepe Spor Kompleksi proje alanlarını ziyaret etti.

  • CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, AKP'yi eleştirdi
    11 Ara CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, AKP'yi eleştirdi

    CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, TBMM'de AKP Genel Başkanvekili Efkan Ala ve Grup Başkanı Abdullah Güler'i eleştirerek, Mavi Marmara Gemisi'ndeki ölümler ve Filistin'e yapılan silah satışlarıyla ilgili sorular sordu. Başarır, ayrıca AKP'nin uygulamalarını eleştirerek, 80'lerdeki dönemle benzerlikler olduğunu belirtti.

  • Diyarbakır'da 2 Bin Yetenekli Öğrenci Spora Kazandırıldı
    11 Ara Diyarbakır'da 2 Bin Yetenekli Öğrenci Spora Kazandırıldı

    Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi kapsamında Diyarbakır'da oluşturulan mobil ekip sayesinde 3 yılda yaklaşık 2 bin yetenekli öğrenci spora kazandırıldı. Mobil ekip, 250 bin öğrenciye ulaşarak yetenek taraması yapmış ve bu çocuklardan 2 binini spora yönlendirmiştir. Öğrenciler, atletizm, futbol, basketbol ve yüzme branşlarında spora kazandırılmış ve lisanslı sporcu olarak yarışmalara katılmaktadır.

  • Hrant Dink'i öldüren Ogün Samast'ın davası başladı
    06 Ara Hrant Dink'i öldüren Ogün Samast'ın davası başladı

    AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i öldüren Ogün Samast, 'Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan yargılandığı dava başladı. Samast, duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

  • Ogün Samast bugün hakim karşısına çıkıyor! Trabzon'un Akçaabat Adliyesi'ne yaya olarak geldi
    06 Ara Ogün Samast bugün hakim karşısına çıkıyor! Trabzon'un Akçaabat Adliyesi'ne yaya olarak geldi

    Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, FETÖ kapsamında açılan dava kapsamında bugün Trabzon'un Akçaabat Adliyesi'ne yaya olarak geldi. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen Samast için adliye çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınması dikkatlerden kaçmadı.

  • Ogün Samast yarın hakim karşısına çıkıyor
    05 Ara Ogün Samast yarın hakim karşısına çıkıyor

    Özden ATİK / İSTANBUL, AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıyla öldüren Ogün Samast tahliyesinin ardından yarın hakim karşısına çıkacak.

  • Turgutlu Belediyesi Zeytin Hasadı Yapıyor
    01 Ara Turgutlu Belediyesi Zeytin Hasadı Yapıyor

    Turgutlu Belediyesi, sorumluluk alanlarındaki zeytin ağaçlarını hasat ederek, işlenip Aşevi ve Hayır Merkezi aracılığıyla vatandaşlara ulaştırıyor. Zeytinyağı üretimi için park ve bahçelerdeki ağaçlarda hasada devam ediliyor.

  • Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e İttifak Teklifi: 'Bütün Türk Milletinin Önünde Atatürk Çizgisinde Türk Milliyetçiliği İttifakı Öneriyoruz'
    30 Kas Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e İttifak Teklifi: "Bütün Türk Milletinin Önünde Atatürk Çizgisinde Türk Milliyetçiliği İttifakı Öneriyoruz"

    Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yerel seçimlerde ittifak teklifinde bulundu. Özdağ, "AK Parti ve CHP merkezli siyaset yapılanmasını, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerine sarsılmaz bir inanç temelinde kurulacak Zafer Partisi-İYİ Parti ittifakı etrafında oluşacak büyük bir vatansever, Atatürkçü, Türk milliyetçisi seçmen gücünün yaratacağı sinerji ile dağıtarak mevcut ikili kutuplaşmayı kıralım. CHP’nin ziyareti ve size yönelik belirli grupların baskısını bildiğimiz için bu ziyaret öncesinde öyle kapalı kapılar ardında değil bütün Türk Milleti’nin önünde Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği ittifakı öneriyoruz" dedi.

  • Zafer Partisi lideri Özdağ'dan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e ittifak teklifi
    30 Kas Zafer Partisi lideri Özdağ'dan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e ittifak teklifi

    CHP lideri Özgür Özel'in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yapacağı ziyaret öncesi Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Özdağ, Akşener'e ittifak teklifinde bulundu.

  • Turgutlu'da yeni kültür merkezleri inşa ediliyor
    27 Kas Turgutlu'da yeni kültür merkezleri inşa ediliyor

    Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ekrem Gürel Kültür Merkezi ve Selvilitepe Cemevi ve Kültür Sanat Merkezi projelerinin inşaat çalışmalarını inceleyerek başladı. Başkan Akın, projelerin tamamlanmasıyla Turgutlu'ya yeni birer kültür ve sanat mekanı kazandırılacağını belirtti.

  • Hrant Dink cinayeti davası sanıkları birleştirildi
    27 Kas Hrant Dink cinayeti davası sanıkları birleştirildi

    AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında açılan dava, diğer sanıkların da bulunduğu davayla birleştirildi.

  • Hrant Dink cinayeti davası birleştirildi
    27 Kas Hrant Dink cinayeti davası birleştirildi

    Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkındaki dava dosyası, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki 11 sanıklı dava ile birleştirildi. Tutuksuz sanık Ogün Samast'ın 6 Aralık'ta yapılacak duruşmada hakim karşısına çıkması bekleniyor.

  • Çorum'da bir vatandaş özel mülkünden geçen yolu trafiğe kapattı
    25 Kas Çorum'da bir vatandaş özel mülkünden geçen yolu trafiğe kapattı

    Çorum'un Osmancık ilçesinde bir vatandaş, kendisine ait arazi üzerine yapılan mahalleler ve köyler ile ilçeye ulaşım sağlayan yola şeritler çekerek, araç trafiğine kapattı. Vatandaş, özel mülk olduğunu belirterek, bedelini almadıklarını ve taleplerinin karşılanmadığını belirterek bu eylemi gerçekleştirdiğini söyledi.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP'li Özkan'ın konuşmasına tepki gösterdi
    24 Kas Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP'li Özkan'ın konuşmasına tepki gösterdi

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda CHP'li Özkan'ın konuşması üzerine bürokratlara hakaret etme yetkisinin olmadığını ve temiz bir dil kullanma zorunluluğu olduğunu belirtti.

  • Cumhurbaşkanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda
    24 Kas Cumhurbaşkanlığının 2024 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda

    AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin, "Bu ülkenin insanında, toprağında, girişimcisinde, işvereninde, çalışanında, emekçisinde Türkiye'yi çok daha öteye taşıyacak heyecan da potansiyel de kaynak da vardır.

  • Tuncay Özkan: Önümüzdeki Seçimde Hepinizin Görüntüsünü Koyacağız, 'Bunlar PKK'lı' Diyeceğiz.
    24 Kas Tuncay Özkan: Önümüzdeki Seçimde Hepinizin Görüntüsünü Koyacağız, 'Bunlar PKK'lı' Diyeceğiz.

    CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Cumhurbaşkanlığı 2024 yılı bütçe görüşmelerinde; “Önümüzdeki seçimde İletişim Başkanlığı'ndaki arkadaşlar veya sizlerin her birisini, 'PKK liderleriyle görüntülerini yayınlayacağız, her birimizin PKK ile ortak olduğunu söyleyeceğiz.' Buna kampanya der misiniz? Sayın Adalet Bakanı böyle kampanya olur mu? Yaparsak ne dersiniz Sayın Adalet Komisyonu Başkanı, haksızlık olur değil mi? Olur mu? Sayın bürokratlar, İletişim Başkanlığı’ndaki arkadaşlar. Hepinizin görüntüsünü koyacağız, ‘bunlar PKK’lı’ diyeceğiz. ‘Bunlar PKK ile işbirliği yapıyorlar’ diyeceğiz. ‘Bunlar terör örgütünün çocukları’ diyeceğiz. Olur mu? Olmazsa bize niye yapıyorsunuz? Neden yaptınız? Nasıl yaptınız bunu, bu ülkenin bütçesinden? Neden itiraz etmediniz? Bunu nasıl yapıyorsunuz, bu yapılamaz niye demediniz? Biz PKK’lı mıyız? Biz FETÖ’cü müyüz? Biz hangi terör örgütüyle yan yana gelebiliriz? Daha dün yargılıyordunuz Ergenekon diye? Niye Türk bayrağı sallıyorsun diye soruyordu Fethullahçı yargıç. Şimdi PKK'lı olduk, öyle mi? Hepinize PKK yaftası yapıştırırsak, hepinizin görüntülerini koyarsak ne yapacaksınız? O zaman da adliyeniz mi devreye girecek? Polislerimiz mi gelecek? Lanet olsun bu düzene, yıkılsın bu düzen. Kahrolsun oligarşi” dedi.

  • Akşener, Çanakkale'de: 'Hür ve Müstakil Olarak Seçime Gitme Kararı Aldık.
    24 Kas Akşener, Çanakkale'de: "Hür ve Müstakil Olarak Seçime Gitme Kararı Aldık.

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale Teşkilat Buluşması’nda; “Bugün anlatamadığımız bir konu ile yine karşı karşıyayız. Biz hür ve müstakil olarak yerel seçimlere gitme kararını Genel İdare Kurulu’muzun kararı ile aldık. Hatta 5 arkadaşımız farklı bir fikirde, birinin oy hakkı yoktu diğer 4 arkadaşımız fikirlerini açık bir şekilde söylediler, onlar o fikirlerini anlattılar biz de alkışladık. Müthiş bir şey bu. Başka siyasi partilerde olup bu seçimlerde bizle beraber olan arkadaşlarımız diyor ki ‘Ben böyle bir istişare mekanizması hiç görmedim.’ Herkesin rahat rahat konuştuğu, oyunu da kendi inancına, doğrusuna, hakikatine göre oy kullandığı bir sistemimiz var. Genel Başkan olarak ben bu tür yerler asla oy kullanmıyorum. Sonuçta bir karar alındı bakın oy birliği ile almadık oy çokluğuyla aldık. Bu çerçeve içinde hür ve müstakil olarak seçime gitme kararı aldık. O günden beri hem yandaşı hem candaşı bizi topa tuttular. Bizim bunlardan herhangi bir şekilde etkilenmemiz mümkün değil” dedi. Akşener, Çanakkale Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Burak Kunt’un İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan adayı olduğunu açıkladı.

  • Turgutlu Belediyesi, 'Saatleri Ayarlama Enstitüsü' oyununu sahneledi
    23 Kas Turgutlu Belediyesi, 'Saatleri Ayarlama Enstitüsü' oyununu sahneledi

    Turgutlu Belediyesi, Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi tarafından sahneye taşınan 'Saatleri Ayarlama Enstitüsü' oyununu Turgutlulu sanatseverlerle buluşturdu. Oyun, salonu dolduran seyircilerden tam not aldı.

  • CHP Milletvekili Adalet Bakanı'ndan İstifa Talep Etti
    22 Kas CHP Milletvekili Adalet Bakanı'ndan İstifa Talep Etti

    CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un görevini yerine getirmemesi ve Ogün Samast gibi bir katilin serbest dolaşmasındaki sorumluluğu nedeniyle istifa etmesini talep etti.

  • OGÜN SAMAST 26 ARALIK'TAKİ DURUŞMAYA GELMEZSE YAKALAMA KARARI ÇIKARILACAK
    22 Kas OGÜN SAMAST 26 ARALIK'TAKİ DURUŞMAYA GELMEZSE YAKALAMA KARARI ÇIKARILACAK

    AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, "Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek" suçundan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianameyi kabul eden İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi tensip zaptı düzenledi.

  • Hrant Dink'in katili Ogün Samast hakkındaki iddianame kabul edildi
    21 Kas Hrant Dink'in katili Ogün Samast hakkındaki iddianame kabul edildi

    Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in katili Ogün Samast hakkında hazırlanan iddianame, 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası talebiyle mahkeme tarafından kabul edildi. Ogün Samast, 26 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak.

  • Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Rize'de 'Gençlik Buluşması'nda konuştu Açıklaması
    21 Kas Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Rize'de "Gençlik Buluşması"nda konuştu Açıklaması

    ???????Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün bugün 6 saatlik 8'inci uçuşunu yaptığını belirterek "Motoru da yerli olduğundan havacılıktaki en gelişmiş motorlardan biri. Çok üstün özelliklere sahip turbo dizel bir motora sahip." dedi.

  • Hrant Dink'in katili Ogün Samast hakkında yeni iddianame kabul edildi
    21 Kas Hrant Dink'in katili Ogün Samast hakkında yeni iddianame kabul edildi

    Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in katili Ogün Samast hakkında 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talebiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Samast 26 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak.

  • Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in katili Ogün Samast hakkında 'silahlı terör örgütüne üye...
    21 Kas Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in katili Ogün Samast hakkında 'silahlı terör örgütüne üye...

    Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in katili Ogün Samast hakkında 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talebiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

  • Hrant Dink cinayeti sanığı Ogün Samast hakkında iddianame kabul edildi
    21 Kas Hrant Dink cinayeti sanığı Ogün Samast hakkında iddianame kabul edildi

    AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında, 'Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis istemiyle düzenlenen iddianame İstanbul 2. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Ogün Samast 26 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak.

  • CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçen: 'İttifakınız İçindeki Sorunları, Her Hafta Farklı Bir Anayasa Değişikliği Gündemiyle Örtemezsiniz'
    21 Kas CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçen: "İttifakınız İçindeki Sorunları, Her Hafta Farklı Bir Anayasa Değişikliği Gündemiyle Örtemezsiniz"

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, Adalet Bakanlığı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a; “Sizce Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin TBMM Başkanına talimat verme yetkisi var mıdır? Anayasanın bir maddesini çöpe atmaya kalkarsanız, bir gün başkaları da Cumhurbaşkanına yetki veren 104. maddesini çöpe atmaya kalkar, bir başkası da Anayasanın ilk üç maddesini çöpe atmaya kalkar. Anayasa Mahkemesi kararlarını eleştirebilirsiniz, ama uygulanmasını engelleyemezsiniz. İttifakınızın içindeki sorunları her hafta farklı bir anayasa değişikliği gündemiyle örtemezsiniz” dedi.

  • Hrant Dink Cinayeti İddianamesi: Ogün Samast Hakkında Yeni İddianame Hazırlandı
    20 Kas Hrant Dink Cinayeti İddianamesi: Ogün Samast Hakkında Yeni İddianame Hazırlandı

    AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. İddianamede Samast hakkında, 'Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 7 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede ayrıca, FETÖ'nün devletin anayasal kurumlarını ele geçirmeye yönelik hedefleri ve Samast'ın FETÖ'nün yöneticileriyle irtibatı da vurgulandı.

  • Hrant Dink'i öldürmekten tutuklu Ogün Samast hakkında yeni iddianame
    19 Kas Hrant Dink'i öldürmekten tutuklu Ogün Samast hakkında yeni iddianame

    Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i öldürmekten tutuklu bulunan Ogün Samast hakkında yeni bir iddianame hazırlandı. İddianamede 'suça sürüklenen çocuk' sıfatıyla yer alan Samast'ın 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Advertisement