Demirtaş'tan Fransa Saldırısı ve Terör Mesajı - Son Dakika
Yerel

Demirtaş'tan Fransa Saldırısı ve Terör Mesajı

Demirtaş\'tan Fransa Saldırısı ve Terör Mesajı

Fransa’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle mesaj yayınlayan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Bugün en önemli küresel sorun haline gelen terörle ortak mücadele etmek gerekmektedir.

15.07.2016 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle mesaj yayınlayan İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Bugün en önemli küresel sorun haline gelen terörle ortak mücadele etmek gerekmektedir. Ancak, ülkemizde her gün masum insanlar, askerler, polisler şehit edilirken; Brüksel'de AB binasında sergi açılmasına izin veriliyor ve başta Yunanistan olmak üzere, hala kamplarda terör örgütü mensupları barındırılıyor" dedi.

İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Fransa'da yaşanan terör saldırısı nedeniyle mesaj yayınladı. Demirtaş'ın mesajında şu ifadeler yer aldı: Fransa'nın Nice şehrinde Bastille Günü kutlamaları sırasında yaşanan terör saldırısı sonucu 84 kişinin hayatını kaybetmesi, 100'ün üzerinde kişinin de yaralanması nedeniyle çok büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Hepimizi derinden sarsan bu hain saldırılar, bir kez daha terörün milleti, ırkı, dini ve yeri olmadığını göstermiştir. Bugün en önemli küresel sorun haline gelen terörle ortak mücadele etmek gerekmektedir. Ancak, ülkemizde her gün masum insanlar, askerler, polisler şehit edilirken; Brüksel'de AB binasında sergi açılmasına izin veriliyor ve başta Yunanistan olmak üzere, hala kamplarda terör örgütü mensupları barındırılıyor. Nice'de masum insanları hedef alarak, korkunç ve karanlık yüzünü gösteren terörü, bir kez daha nefretle kınıyoruz. Kalbimizin Fransa halkıyla birlikte olduğunu belirtiyor ve tüm Fransa'ya geçmiş olsun diyoruz. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirtaş'tan Fransa Saldırısı ve Terör Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement