Demokrasi Anıtı, Cacabey Meydanında Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Anıtı, Cacabey Meydanında Yapılacak

Demokrasi Anıtı, Cacabey Meydanında Yapılacak

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi sonrası hayatını kaybeden sivil, asker ve polislerin adının yer aldığı ‘demokrasi anıtı’nın yapılacağını bildirdi.

21.07.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimi sonrası hayatını kaybeden sivil, asker ve polislerin adının yer aldığı 'demokrasi anıtı'nın yapılacağını bildirdi.

Cacabey Meydanında demokrasi nöbetlerinde birliktelik mesajı veren Belediye Başkanı Bahçeci, kendilerini yalnız bırakmayan ve darbe karşıtı olan halka teşekkür ederken Türk Milletinin bölünmezliğini ve bütünlüğünü herkese gösterdiklerini ifade etti.

Bahçeci, "Bizler Türk Milletinin yenilmezliğini, bütünlüğünü meydanlarda bütün dünyaya gösteriyoruz. Bizler de ilin yöneticileri olarak her zaman sizlere layık olmak için çalışacağız. Her daim sizlerin arkasında ve yanındayız. Darbe girişimi esnasında ölen sivillerimiz, askerlerimizi ve polislerimizin isimlerini ve kendilerini yaşatmak bizim boynumuzun borcundur." dedi.

"Darbe şehitleri için anıt yapılacak"

Cacabey Meydanına darbe şehitleri için anıt yapılacağını ve anıtta isimlerinin yazılı olacağını anlatan Belediye Başkanı Bahçeci, "Ölen bütün vatandaşlarımızın isminin olacağı demokrasi anıtını bu meydana yapacağız. Çünkü onlar büyük bir destan yazdılar. Onlar Ankara ve İstanbul'da darbe girişiminde bütün Türkiye'yi korudular. Kırşehir'de çok şükür sorun yaşamadık ama bu iki büyük şehrimizde yaşadığımız olaylarda çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Onlar bizim istikbalimiz, geleceğimiz, onurumuz, gururumuz. Onların adını yaşatmak bizlerin boynumuzun borcu." diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrasi Anıtı, Cacabey Meydanında Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement