Demokrasi Egitimi ve Okul Meclisleri Projesi" - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Egitimi ve Okul Meclisleri Projesi"

Malatya'nın Arguvan ilçesinde "Demokrasi Egitimi ve Okul Meclisleri Projesi" kapsamında ilçe öğrenci temsilcisi seçildi.

13.11.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Arguvan ilçesinde "Demokrasi Egitimi ve Okul Meclisleri Projesi" kapsamında ilçe öğrenci temsilcisi seçildi.

Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesinde düzenlenen seçim öncesi konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hafız İmer, "Demokrasi Egitimi ve Okul Meclisleri" projesiyle, ögrencilerde demokrasi kültürünün oluşturulması, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılmasının hedeflendiğini söyledi.

Öğrencilerin ayrıca katılımcı olabilme, iletişim kurabilme, demokratik liderliği benimseyebilme ve kamuoyu oluşturulabilme becerilerinin de proje sayesinde kazanabileceğini kaydeden İmer, seçime katılan öğrencilere başarılar diledi.

İlçeden 6 öğrencinin katıldığı seçimde Arguvan Çok Programlı Lisesinden Mustafa Çınar, Atmalılar Ortaokulundan Sibel Aktepe ve Şehit Tuncay Göksu Ortaokulundan Muzaffer Akıncı İlçe Temsilciliğine seçildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Demokrasi Egitimi ve Okul Meclisleri Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement