Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

15 Temmuz darbe girişiminin ardından hız kesmeden devam eden demokrasi nöbetleri Manisa’nın Kula ilçesinde de devam ediyor.

26.07.2016 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz darbe girişiminin ardından hız kesmeden devam eden demokrasi nöbetleri Manisa'nın Kula ilçesinde de devam ediyor.

Manisa'nın Kula ilçesinde devam eden nöbete AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekilli Murat Baybatur, Kula Kaymakamı Murat Güven, İlçe Emniyet Müdür Vekili Hamdi Üğrü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, eski Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"İmam Hatip Ortaokulu olarak açılsın"

Kula'da paralel yapıya ait okul ve yurtlarda yapılan baskınlar hakkında bilgi veren AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, "Biliyorsunuz Bu yapıya ait bir okul vardı milletin parasıyla yapılan şimdi yapılan çalışma ve çıkan kararname ile bu yer milletimize geri döndü. Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Mal Müdürlüğümüzün yaptığı çalışma ile şimdi o okul milletimizin oldu. Ben buradan şimdi sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Kula Kaymakamımız burada, milletvekilimiz burada, ilçe milli eğitim müdürümüz burada. Milletimizin olan okulu eğer siz Kulalılar da onaylar ise İmam Hatip Ortaokulu olarak açmak istiyoruz" diyerek Kulalılara müjde vermiş oldu.

Baybatur: "Bu bir hainliktir, alçaklıktır"

Kulalılar ile bir araya gelen AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur ise yaptığı konuşmada yapılan bu darbe girişiminin bir hainlik bir alçaklık olduğunu ifade etti. Baybatur, "15 Temmuz akşamı karanlık bir geceydi. Milletin parasıyla sizlerin vermiş olduğu vergilerle bu ülkenin silahıyla uçağıyla helikopteri ile tankıyla bunların sahibi olan millete karşı haince ve kalleşçe bir saldırı gerçekleştirdiler. Şanlı silahlı kuvvetlerimizin askerimizin üniformasını giymiş içerisindeki teröristler tarafından bu olay gerçekleştirilmiştir. Bu millet tankların önüne yatarak helikopterlere taş atarak Binanın üzerinden uçakların üzerine atlayacak derecede sarkarak bir mücadele gösterildi. Bu darbe milletimize karşı yapılan bir darbeydi. Bu dik duruşlarından dolayı bütün herkesi kutluyorum. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra bunların ne kadar alçak olduğunu hain ve kalleş olduğunu gördük. Cumhurbaşkanımız başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bu asalak takımını yerle bir ettik. İnlerine gireceğiz dedik inlerine giriyoruz bunlar onların daha iyi günleri. Millete silah çekmek neymiş 60 yaşındaki teyzeme tankın altında ezmek neymiş helikopterler üzerinden ateş etmek neymiş, özel harekatçı polis kardeşlerimizi karargahlarında şehit etmek neymiş Ankara emniyet müdürlüğünü bombalamak, meclisi ve külliyeyi bombalamak neymiş insanlara vur emri vermek neymiş bunun bedelini ağır ödeyecekler" dedi.

Baybatur konuşmasını şöyle tamamladı:

"Amerika'daki şeytan hain terörist başlı geçenlerde çıkmış diyor ki 'Ne diye seviniyorsunuz, ahmaklar' diyor. 'Düğün dernek varmışçasına seviniyorsunuz. Neyi kutluyorsunuz' diyor. Bende ona Kula'dan sesleniyorum yüreğin yetiyorsa gel Kula meydanına. Bak Kula Halkı meydanda, siz neredesiniz? Hepiniz Almanya'ya, Gürcistan'a, Yunanistan'a Amerika'ya kaçtınız. Eğer mertseniz gelin Kula Meydanı'na. Ama bunlar korkaktırlar. Bu meydanları başkomutanımızın ikinci bir emrine kadar boş bırakmayacağız." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement