Demokrasi Nöbeti Zeytinburnu'nda Tüm Hızıyla Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Nöbeti Zeytinburnu'nda Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Demokrasi Nöbeti Zeytinburnu\'nda Tüm Hızıyla Devam Ediyor

15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinden sonra tüm yurtta olduğu gibi Zeytinburnu’nda da demokrasi nöbetleri binlerce vatandaşın katılımıyla devam ediyor.

01.08.2016 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinden sonra tüm yurtta olduğu gibi Zeytinburnu'nda da demokrasi nöbetleri binlerce vatandaşın katılımıyla devam ediyor.

Binlerce vatandaş Zeytinburnu Meydanı'nda demokrasi nöbeti için yine bir araya geldi. Nöbete, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın yanı sıra ilçe protokolünden bir çok isim katıldı. Vatandaşlar meydanda gece boyunca bayrak sallayarak çalınan şarkılara eşlik etti.

"Tüm partililer bu meydanda"

Zeytinburnu Belediye Başkanı Aydın yaptığı konuşmada, "Demokrasi nöbetlerine devam ediyoruz. Ben Zeytinburnulu hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi milli iradeye canları pahasına sahip çıktılar. Arkasından demokrasi nöbetlerine burada yine milli iradeye sahip çıkmaya devam ettiler" şeklinde konuştu.

Başkan Aydın, konuşmasının devamında meydanda AK Parti'den Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)'ne kadar tüm partili vatandaşların olduğunu kaydederek, "Bu meydan AK Partili, Cumhuriyet Halk Partili, Milliyetçi Hareket Partili diğer partililer hepsi bir aradalar. Halkın ortalaması geleceğiyle ilgili demokrasisine ve ülkesine sahip çıkma adına akşamdan sabaha kadar buradalar. Bu insanlara helal olsun. Zeytinburnu insanları güzel insanlar" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrasi Nöbeti Zeytinburnu'nda Tüm Hızıyla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement