Demokrasi Nöbetinde Kur'an Okundu Kurbanlar Kesildi - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Nöbetinde Kur'an Okundu Kurbanlar Kesildi

Demokrasi Nöbetinde Kur\'an Okundu Kurbanlar Kesildi

Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde her gece tutulan demokrasi nöbetinde Kuranı kerim okunarak şehitler için dualar edildi.

19.07.2016 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde her gece tutulan demokrasi nöbetinde Kuranı kerim okunarak şehitler için dualar edildi.

15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişimi sonrası her yerde olduğu gibi Doğanşehir ilçesinde de halk demokrasi nöbetini sürdürüyor. Herkesimden vatandaşın katıldığı demokrasi nöbetinde darbe girişimi protesto ediliyor. Çeşitli sloganlarla darbe girişiminin kınandığı demokrasi nöbetinde ülkenin atlattığı badireler için kurban kesildi, dualar edildi.

Doğanşehir Kaymakamı Memiş, belediye parkındaki demokrasi nöbetinde yaptığı konuşmada darbe girişiminin TSK'nın içerisinde yuvalanmış hain bir grup tarafından yapıldığını belirterek "Türkiye bir kalkışma karşısında adeta tarih yazdı" diye konuştu.

Belediye Başkanı Vahap Küçük'de bugünün birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek Bu hainler devletin, milletin parasıyla aldığı kurşunları milletine sıkıyor. İnşallah cenabı Allah bunların belasını verecek" şeklinde konuştu.

Darbe girişiminden bu yana her kesimden vatandaşın alanları terk etmediğini belirten Küçük, "Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu. Konuşmaların ardından okunan Kuran'ı Kerim tilaveti ile istiklal Marşı okundu. İlçedeki nöbet sabaha kadar sürdü. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrasi Nöbetinde Kur'an Okundu Kurbanlar Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement