Demokrasi Nöbetinde Türk Sanat Müziği Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Nöbetinde Türk Sanat Müziği Rüzgarı Esti

Demokrasi Nöbetinde Türk Sanat Müziği Rüzgarı Esti

Kepez Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan Antalyalılar için bir konser verdi.

10.08.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan Antalyalılar için bir konser verdi.

Darbe girişiminin gerçekleştiği 15 Temmuz gecesinden bu yana meydanı boş bırakmayan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'ye, belediye bürokratları, personeli ve AK Parti Kepez ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti. Belediyenin ikram çeşmesi de, her gece vatandaşlara şerbet ikramı yaparak hizmet etti.

Protokolden de tam not

Vali Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve binlerce Antalyalıların bir araya geldiği meydanda, Kepez Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu sahnede devleşti. En bilindik tasavvuf müziği eserleri ile ilahiler seslendiren topluluk, mini konserleri sonrasında da büyük ilgi gördü. Grup üyeleri, bu müzikten hoşlanan ve öğrenmek isteyenler için yeni kayıt döneminin başladığını da hatırlattı.

Hatıra fotoğrafı çektirdi

Konser sonrasında hem protokolden hem de vatandaşlardan tebrik ve teşekkürleri kabul eden Başkan Tütüncü, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de kırmadı. Meydana girerken ve çıkarken onlarca vatandaşla hatıra fotoğrafı çektiren Tütüncü, kendisine gösterilen sevgi ifadelerinden dolayı memnun olduğunu ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrasi Nöbetinde Türk Sanat Müziği Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement