Demokrasi Nöbetinden Demokrasi Düğününe - Son Dakika
Güncel

Demokrasi Nöbetinden Demokrasi Düğününe

Demokrasi Nöbetinden Demokrasi Düğününe

Irmak Group Yönetim kurulu üyesi Bahadır Akgül, Demokrasi Nöbetinden Nikaha koştu. Esra Dökmetaş ile evlendi.

25.07.2016 09:26  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nikah töreni bir anda demokrasi düğününe döndü.. Genç çift Demokrasi nöbetinde salladıkları Türk bayrağını bu kezde yüzlerce davetlinin hazırolduğu nikan töreninde salladılar..

Vadişehir projesi Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül oğlu Bahadır Akgül'ü, İşadamı Mustafa Dökmetaş'ın kızı Esra Dökmetaş ile evlendirdi… Pulman Hotel'de yapılan düğüne 800 davetli davetli katıldı…

Davetlinin çok olduğu nikanta şahit sayısıda alışılmışın dışında hayli kalabalıktı… On kişinin şahitlik yaptığı düğünü Küçükçekmece Belediye başkanı Temel Karadeniz kıydı…

Demokrasi Düğününün şahitliklerini ise AKP İstanbul milletvekilleri Halis Dalkılıç, Harun Karaca, Erkan Kandemir, Tülay Kaynarca, Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar, Başbakan Baş. Danışmanı Adnan inanç, İşadamları Nail Erdoğan, Çelebi Bulut, Süleyman Dökmetaş, Cemal Dökmetaş yaptı..

15 Temmmuz 2016 tarıhında yapılan Darbe girişiminin halk tarafından engelenmesi, halkın darbecileri etkisiz kılması Türkiye'yi bir anda demokrasi bayramı havasına sokmuştu.. Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın Halkı meydanlarda Demokrasi nöbetine çağırmasına Bahadır Akgül ve Esra Dökmetaş ilk koşanlardandı. Bir haftadır meydanlarda Demokrasi Nöbetinde olan çift bu kez evlilik törenlerini "Demokrasi Düğününe çevirdi"

Damat Bahadır Akgül ve gelin Esra Dökmetaş nikan öncesinde ve sonrasın türk barağının ellerinden bırakmadı…

Özellikle Nikan sonrası yeni evli çift çalan Tayyip Erdoğan Dombıra marşı eşliğinde bayrak sallayarak, Demokrasi Bayramını, Demokrası Düğününe çevirdi..

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demokrasi Nöbetinden Demokrasi Düğününe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement