Demokrasi Nöbetine 9. Gününde Binlerce Katıldı - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Nöbetine 9. Gününde Binlerce Katıldı

Demokrasi Nöbetine 9. Gününde Binlerce Katıldı

Gaziantep Demokrasi Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetine 9. gününde binlerce vatandaş katıldı.

24.07.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Demokrasi Meydanı'nda devam eden demokrasi nöbetine 9. gününde binlerce vatandaş katıldı.

15 Temmuzdaki darbe girişiminden sonra demokrasi nöbetleri devam ederken, Gaziantep Demokrasi Meydanı'ndaki nöbete Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Ahmet Uzer, Nejat Koçer, Canan Candemir Çelik, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve binlerce vatandaş katıldı.

Vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarla darbe girişimine ve FETÖ aleyhine sloganlar atarak, idam isteriz yazılı pankartlar açtı. Yeni evlenen Yunus ve Elif Sahil çifti de meydana gelinlik ve damatlıklarıyla gelerek, demokrasi nöbetindeki halka destek verdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, meydandan yükselen idam sloganına, "Bunlar bizim vicdanlarımızda çoktan idam edildi. Bunların bu memlekette başları dik olarak gezmeye hakları yoktur" dedi.

LED ekrandan canlı yayın olarak verilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dinleyen vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrasi Nöbetine 9. Gününde Binlerce Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement