Demokrasi Nöbetine Katılan Oyuncu Mehmet Çevik Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Demokrasi Nöbetine Katılan Oyuncu Mehmet Çevik Açıklaması

Demokrasi Nöbetine Katılan Oyuncu Mehmet Çevik Açıklaması

Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen karakteri Deli Demir’i canlandıran Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Çevik, demokrasi nöbetinin 19. gününde Altınova ve Yalova’da vatandaşlarla buluştu.

03.08.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen karakteri Deli Demir'i canlandıran Kocaeli Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Çevik, demokrasi nöbetinin 19. gününde Altınova ve Yalova'da vatandaşlarla buluştu. Ünlü oyuncu, "Hiç kimse, milletin paralarıyla alınmış silahlarla yolları ve köprüleri kesip, milletin iradesinin üzerine çıkamaz" dedi.

Altınova'da demokrasi nöbetine katılan Mehmet Çevik, kalabalığa seslendi. Diriliş dizisindeki bir sahneden alıntı yaparak, "Altınova, Yalova, Türkiye! Dirilmek lazım, bir olmak lazım, diri olmak lazım" diye haykırarak sahneye çıkan Çevik, "Benim sanatımla ilgili ödüllerim var. Beni şımartan anlarım da oldu. Ama hiçbir zaman, hainlerin, katillerin karşısında tank paleti altına, namlunun ucuna yürüyen milletin huzurunda olmak kadar onur duymadım. Bu güzel yurdun insanlarının kendine ait olan o kültür belleğinin içi yıllarca çeşitli metotlarla boşaltıldı. Ama nasıl yüce bir millet olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Allah sizden razı olsun. Ben bugün o kadar şanslıyım ki bir paletin altından kalkıp diğer paletin altına yatan halkın mensubuyum. Kimseyi ayırt etmeden diyorum, ben bu topraklara, vatana aitim. Bu meydandaki çocuğun gözlerine aitim. Birileri adına Mehdi koymuş, ne Mehdi'si be! Katilsin sen, katil. Hiç kimse, milletin paralarıyla alınmış silahlarla yolları ve köprüleri kesip, milletin iradesinin üzerine çıkamaz. Çok şükür bu meydanda bunu konuştum. Protokolsüz konuştum, içimden geldiği gibi konuştum. Ama buna ihtiyacım vardı" diye konuştu.

Çevik, meydanı dolduranlardan büyük alkış aldı. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Demokrasi Nöbetine Katılan Oyuncu Mehmet Çevik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement