Demokrasi Nöbetlerinin Ardından - Son Dakika
Politika

Demokrasi Nöbetlerinin Ardından

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine tepkilerle ilgili, "Bu topraklara sevdalı millet, o akşam darbeye karşı darbe yaptı.

12.08.2016 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimine tepkilerle ilgili, "Bu topraklara sevdalı millet, o akşam darbeye karşı darbe yaptı." açıklamasında bulundu.

Filiz, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'da gecenin sessizliğini korkunç sesleriyle bozan tankları ve jetleri durdurmak için meydanlara çıkanların yeryüzüne inmiş ebabil kuşlarına benzediğini, tankları ve jetleri kullananların da Ebrehe kadar hain ve acımasız olduğunu belirtti.

FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesinin ardından Türk milletinin tek vücut olduğunu aktaran Filiz, şunları kaydetti:

"O gece bu cennet vatan, gözü dönmüş hainlerin saldırısına uğradı. O gece Türkiye'nin geleceğine kasteden düşmanlar ordumuzun içindeki asker kılığına girmiş hainler marifetiyle büyük bir kalkışmaya girişti, lakin milletimiz, zulme boyun eğmedi, kıyam etti, darbeye izin vermedi. O gece zillet ve izzet arasında bir seçim yapılacaktı 'Korkaklıkta zillet, cesarette izzet' vardır diyen en kutlu Nebi'ye uyuldu ve izzet seçildi. Bu topraklara sevdalı millet, o akşam darbeye karşı darbe yaptı. Asım'ın nesli, darbeye karşı kıyam etti. O gece Bedir gibi mukaddes, Malazgirt gibi muazzam ve Çanakkale gibi muazzezdir. Zaferden değil, seferden sorumlu olduğumuzu unutmadan, gayret, samimiyet ve aşkla hakkımızdaki murada doğru yürümeye devam edeceğiz."

Öte yandan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir de İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Akdemir, 15 Temmuz darbe girişimine karşı tepki gösteren ve çoluğuyla çocuğuyla meydanlarda demokrasi nöbeti tutan kadınlara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Demokrasi Nöbetlerinin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement