Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe kalkışmasında milli iradeye saldıran tankları engellemek için şehit olan vatandaşlar için Keçiören Belediyesi tarafından mevlit okutuldu.

24.07.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe kalkışmasında milli iradeye saldıran tankları engellemek için şehit olan vatandaşlar için Keçiören Belediyesi tarafından mevlit okutuldu.

Demokrasiye saldırının olduğu dehşet gecesinde milli iradeyi ve demokrasiyi korumak için şehit olan vatandaşlarım için mevlit okutuldu. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut'un katıldığı mevlitte duygusal anlar yaşandı. Düzenlenen mevlitte aziz şehitlerimiz dualarla ve rahmetle yad edildi. Keçiören Belediye Başkanı Ak, "Cenab-ı Allah, Türk Silahlı Kuvvetlerimizden, emniyet güçlerimizden, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını siper eden Türk milletinden razı olsun" dedi.

Milli iradenin önemine dikkat çeken Ak, "Darbe kalkışmasının hedefinde milli irade ve milletimiz vardı. Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne ve yönetimine kast eden teröristlere karşı tek yürek olup vatanımız savunmaya ve demokrasi bekçileri olmaya devam edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, bayrağımızı indirmesin, ezanımızı dindirmesin. Bir daha böyle kara geceleri bizlere yaşatmasın. Demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.

İlçe Müftülüğü tarafından görevlendirilen imamların okuduğu mevlitin ardından program sona erdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement