Demokrasi Şehitleri Salihli'de Dualarla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Şehitleri Salihli'de Dualarla Anıldı

Demokrasi Şehitleri Salihli\'de Dualarla Anıldı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminde yaşamlarını yitirenler Manisa’nın Salihli ilçesinde Kaymakamlık Himayesi’nde Kent Meydanı’nda düzenlenen programda dualarla anıldı.

23.07.2016 00:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde yaşamlarını yitirenler Manisa'nın Salihli ilçesinde Kaymakamlık Himayesi'nde Kent Meydanı'nda düzenlenen programda dualarla anıldı.

Salihli Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen, Salihli Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anma Gecesi'ne Salihli Kaymakam Vekili Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin olmak üzere AK Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ ve İsmail Bilen, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Yavuz, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ve 7'den 77'e herkes Türk Bayrakları ile katıldı.

Demokrasi Şehitlerini Anma Gecesi'nde meydanının dört bir yanında lokma hayrı gerçekleştirildi. Salihli Müftülüğü'nde görevli din adamları tarafından Kuran-ı Kerim okunurken, ilahiler söylendi.

Protokol üyelerinin konuşma yaptığı Demokrasi Şehitlerini anma Gecesi, Salihli İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç'ın yaptırdığı dua ile son buldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrasi Şehitleri Salihli'de Dualarla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement