Demokrasi Şehitleri Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Mehmet Demir - Gaziantep - Son Dakika
Güncel

Demokrasi Şehitleri Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Mehmet Demir - Gaziantep

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehit polis memuru Mehmet Demir'in için Ulu Cami'nde düzenlenen cenaze töreni Yakınlarının göz yaşı dökmesi Cenaze namazının kılınması Şehit naaşının meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına konulması Demokrasi şehitleri son yolculuğuna uğurlanıyor FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan tekniker polis memuru Demir, memleketi Gaziantep'te defnedildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Mehmet Demir, Gaziantep'te toprağa verildi.

18.07.2016 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehit polis memuru Mehmet Demir'in için Ulu Cami'nde düzenlenen cenaze töreni

Yakınlarının göz yaşı dökmesi

Cenaze namazının kılınması

Şehit naaşının meslektaşlarının omuzlarında cenaze aracına konulması Demokrasi şehitleri son yolculuğuna uğurlanıyor

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan tekniker polis memuru Demir, memleketi Gaziantep'te defnedildi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Mehmet Demir, Gaziantep'te toprağa verildi.

Şehit Demir'in (32) naaşı, yakınları ve meslektaşları tarafından Asri Mezarlık morgundan alınarak helallik için Karataş Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.

Demir'in Türk bayrağına sarılı cenazesi daha sonra Ulu Cami avlusundaki tören alanına götürüldü. Şehidin babası Ahmet ve annesi Fatma Demir tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Güçlükle ayakta duran aileyi, şehidin mesai arkadaşları teselli etti.

Gaziantep Müftüsü Ahmet Kılıç'ın kıldırdığı namazın ardından Demir'in cenazesi Yeşilyurt Mezarlığında defnedildi.

Törene, Vali Ali Yerlikaya, AK Parti Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Abdülkadir Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Özel Harekat Daire Başkanlığında tekniker olarak görev yapan Demir'in evli olduğu ve bir hafta önce ailesini ziyarete geldiği öğrenildi.

Demokrasi Şehitleri Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Mehmet Demir - Gaziantep
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demokrasi Şehitleri Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Mehmet Demir - Gaziantep - Son Dakika


Advertisement