Şehit Cenazesinde Müftü Fethullah Gülen'e Beddua Etti - Son Dakika
Politika

Şehit Cenazesinde Müftü Fethullah Gülen'e Beddua Etti

Ankara'nın Kazan ilçesinde darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu ölen iki kişi toprağa verildi. Cenaze namazında İlçe Müftüsü Halil Karagöz, FETÖ terör örgütüne lanet yağdırdı.

17.07.2016 08:35  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paralel terör örgütü tarafından gerçekleştirilen askeri darbe girişimi sırasında Ankara'nın Kazan ilçesinde 4. Ana Jet üs Komutanlığı'ndan kalkan F-16'ları engellemeye çalışırken, darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybedenlerden Ahi Köyü Muhtarı Ali Anar (35) ve Ömer Takdemir (20) son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze namazını kıldıran Kazan Müftüsü Fethullah Gülen'e lanet yağdırdı.

AÇILAN ATEŞTE 7 KİŞİ ÖLDÜ

Askeri darbe girişimi sırasında Kazan'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan kalkan uçakları engellemeye çalışan yaklaşık 8 bin Kazanlı'nın üzerine, komutanlık girişindeki darbeci askerler tarafından açılan ateş sonucu 7 kişi hayatını kaybetti, 59 kişi de yaralandı.

SALDIRIDA ÖLDÜRÜLEN MUHTAR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Saldırıda hayatını kaybedenlerden 35 yaşındaki 6 çocuk babası Kazan Ahi Köyü Muhtarı Ali Anar ile 20 yaşındaki Ömer Takdemir kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

NAMAZA ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI

Cenaze namazına Anar'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, AK Parti eski milletvekilleri Hamdi Eriş, Salih Kapusuz, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mümin Altunışık ile çok sayıda vatandaş katıldı.

MÜFTÜ CENAZE TÖRENİNDE FETHULLAH GÜLEN'E BEDDUA ETTİ

Muhtar Anar için Ahi Köyü'nde kılınan cenaze namazında vatandaşlar darbecilere lanet okudu. Cenaze namazını kıldıran Kazan Müfüsü Halil Karagöz ise "Tankın altına alıp ezecek kadar içinde nefret duyguları besleyen bütün vatan hainlerini, şerefsizleri, Fetocuları, Paralelcileri Allah'a havale ediyoruz. Allah kahretsin bu şehitlerimiz sayesinde milletimiz, vatanımız uçurumun kenarından dönmüştür. Allah böyle acılarla bizleri imtihan etmesin bir daha. Biz şehitlerimizden razıyız, Allah da razı olsun, makamları cennet olsun" dedi.

CENAZE NAMAZINA BELEDİYE BAŞKANI KATILDI

Ömer Takdemir için de Yakuphasan Köyü'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Takdemir'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kazan belediye Başkanı Lokman Ertürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Cenazesinde Müftü Fethullah Gülen\'e Beddua Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Şehit Cenazesinde Müftü Fethullah Gülen'e Beddua Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Din somuruculer: Hani beddua ya karsiydiniz. Muslumaligi siyasete alet edenler Mezarda torpil yok yakaniza yapasicaklarr 1 0 Yanıtla
  • Ayse dua: Cumhur baskanimiz idama imzasini atacak yasasin bu vatan bu millet bu devlet sehitlerimizin kani yede kalmasin hainlerin ipini cekelim 0 0 Yanıtla

Advertisement