Demokrasi Şehitleri Son Yolculuklarına Uğurlanıyor - Son Dakika
Güncel

Demokrasi Şehitleri Son Yolculuklarına Uğurlanıyor

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında İstanbul'da düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Emrah Sağaz (27), memleketi Giresun'un Çamoluk ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

17.07.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında İstanbul'da düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Emrah Sağaz (27), memleketi Giresun'un Çamoluk ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Karayolu ile Çamoluk ilçesine getirilen Sağaz'ın cenazesi, Merkez Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından şehitlikte toprağa verildi.

Sağaz'ın cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Çamoluk Kaymakamı Kemal Karahan, Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, telefonla aradığı baba Nazım Sağaz'a başsağlığı dileğinde bulundu.

Eşi 5 aylık hamile

İstanbul'da tekstil sektöründe işçi olarak çalışan Emrah Sağaz'ın 5 aylık hamile eşi Elif Sağaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1,5 yıl önce evlendiklerini belirterek, "Doyamadım aşkıma, Rabbim aldı." dedi.

Emrah Sağaz'ın annesi Asiye Sağaz da oğlunun kanının yerde kalmamasını istediğini dile getirerek, "Benim devlete diyeceğim bu. Gül gibi yavrumdu o. Ben yandım, yıkıldım, yavrumu kara toprağa koydum. Nice analar yandı, yıkıldı, yavrular yetim kaldı." şeklinde konuştu.

Ağabeyi Salim Sağaz, kardeşinin Esenler ilçesi Atışalanı Caddesi'nde darbe girişimine karşı çıkan vatandaşların arasında yer aldığını kaydederek, "Tanklar kardeşimin de arasında bulunduğu gruba doğru hareket etmiş. Bu sırada kaçmaya başlıyorlar. O esnada oluyor olay. Biz de tam olarak nasıl olduğunu bilemiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demokrasi Şehitleri Son Yolculuklarına Uğurlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement