Demokrasi Şehitleri Son Yolculuklarına Uğurlanıyor -Karşıyaka Mezarlığı - Son Dakika
Güncel

Demokrasi Şehitleri Son Yolculuklarına Uğurlanıyor -Karşıyaka Mezarlığı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Hayatını kaybedenlerin yakınlarının tabuta sarılmaları Şehidin çocuğundan detay Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin cenaze namazına katılması Cenaze namazından genel görüntü Dua edilmesi Demokrasi şehitleri son yolculuklarına uğurlanıyor Terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimi sırasında başkentte yaşamını yitiren Cuma Dağ, Necati Sayın, Emin Güner, Hüseyin Güntekin ve İzzet Özkan'ın cenazeleri, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında başkentte şehit olan Cuma Dağ, Necati Sayın, Emin Güner, Hüseyin Güntekin ve İzzet Özkan'ın cenazeleri, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

17.07.2016 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Hayatını kaybedenlerin yakınlarının tabuta sarılmaları

Şehidin çocuğundan detay

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin cenaze namazına katılması

Cenaze namazından genel görüntü

Dua edilmesi

Demokrasi şehitleri son yolculuklarına uğurlanıyor

Terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimi sırasında başkentte yaşamını yitiren Cuma Dağ, Necati Sayın, Emin Güner, Hüseyin Güntekin ve İzzet Özkan'ın cenazeleri, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında başkentte şehit olan Cuma Dağ, Necati Sayın, Emin Güner, Hüseyin Güntekin ve İzzet Özkan'ın cenazeleri, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Türk bayrağına sarılı cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Ahmet Efendi Camisi'nin avlusuna getirildi.

Darbe girişimi esnasında Ankara'da yaşamını yitiren 5 kişi için burada düzenlenen cenaze törenine, aile ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile çok sayıda vatandaş katıldı. Topçu, Gül, Gündoğdu ve Destici, şehit yakınlarına taziyelerini iletti ve başsağlığı diledi.

Cenaze namazının ardından cemaatten helallik alındı. Namazı kıldıran Ahmet Efendi Camisi'nin imamı Münir Özcan, İslam'da şehitliğin önemine değindi ve "Yaşanan talihsiz olayda masum şekilde öldürülen kardeşlerimizin hepsi şehittir" dedi.

Vatandaşların cenazeleri, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından tekbirler eşliğinde Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi.

Kendisi şehit oldu, 3 çocuğu yaralandı

Şehitlerden 39 yaşındaki mühendis Cuma Dağ'ın MTA'da çalıştığı ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde hayatını kaybettiği öğrenildi. Dağ'ın 5 yaşındaki oğlu Ahmet Yavuz Dağ da yakınlarıyla babasının cenaze törenine geldi.

Genelkurmay Başkanlığı önünde hayatını kaybeden Necati Sayın'ın 3 çocuğunun da yaralandığı, yaralılardan birinin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.

AK Parti Genel Merkezi önünde şehit olan iş adamı Emin Güner'in 4 yaşında bir kızı bulunduğu, Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde yaşamını yitiren esnaf Hüseyin Güntekin'in 2 çocuğunun olduğu kaydedildi.

Kuaför olan ve 3 çocuğu bulunan İzzet Özkan'ın da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olduğu öğrenildi.

Demokrasi Şehitleri Son Yolculuklarına Uğurlanıyor -Karşıyaka Mezarlığı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demokrasi Şehitleri Son Yolculuklarına Uğurlanıyor -Karşıyaka Mezarlığı - Son Dakika


Advertisement