Demokrasi ve Şehitler Mitingi"Ne Doğru - Son Dakika
Güncel

Demokrasi ve Şehitler Mitingi"Ne Doğru

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tüm vatandaşları 7 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne davet etti.

05.08.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, tüm vatandaşları 7 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne davet etti.

Belediye Başkanı Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından ilçelerde olduğu gibi Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda da demokrasi nöbetlerini sürdürdüklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarını dikkate alarak hep meydanlarda olduklarını dile getiren Yılmaz, "Başkomutanımız Pazar günü demokrasi nöbetlerinin büyük bir mitingle sonlandırılacağını işaret etti. Ama devam derse yine yorulmadan, usanmadan meydanlarda nöbetlerimizi sürdüreceğiz." ifadesini kullandı.

Pazar günü 81 ilde eş zamanlı yapılacak mitinge Samsun halkını davet eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Pazar günü tüm Türkiye'de meydanlarda düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi, Samsun'da Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak. Burada dünyaya kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajı verilecek. Tıpkı darbe girişiminin olduğu günden bu yana verilen mesaj gibi ama bu sefer daha coşkulu ve daha kalabalık bir şekilde olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın İstanbul Yenikapı'da katılacağı miting kentimizde dev ekranlarda Samsun halkına izletilecek. Ben bu mitinge parti ayrımı gözetmeksizin ülkesini, bayrağını seven tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Pazar günü saat 17.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda buluşalım. Ülkemizi bölmeye çalışan tüm hainlere büyük bir ders daha verelim. Samsun'un birliğini, ülkemizin beraberliğini tüm dünyaya bir kez daha gösterelim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demokrasi ve Şehitler Mitingi'Ne Doğru - Son Dakika


Advertisement