Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması

Demokrat Parti İl Başkanı İsmet Özbakkal, "Bu seçim Türkiye’nin rotasını belirleyecek" dedi.

01.02.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti İl Başkanı İsmet Özbakkal, "Bu seçim Türkiye'nin rotasını belirleyecek" dedi.

"Siyasiler her seçim önemlidir derler. Doğrudur önemli ama bu seçim Türkiye in rotasını belirleyecek. Vatandaşların kaderini, ülkemizi dünya düzenindeki yerini belirleyecek" diyen Özbakkal, "Darbeyle gelen Yüzde 10 barajının, seçmenin oylarını mecburi istikamet göstererek adeta seçmene mahkumsun demesi. Hiç demokratik olmayan ortamla... oyları hak etmeden almak. Kul hakkına girer.

Türkiye in bulunduğu stratejik durum. Dış güçler tarafından iç savaş ortamının hazırlanması. açıkça görülüyor. Etnik kimlik üzerinden ve din üzerinden. Cumhuriyeti tartışılır hale getirmek. Sürekli iki kutupluluk yaratmak ülkemiz için huzur getirmez" diye konuştu.

Özbakkal açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği endişe verici. Yıllar önce yüksek okul okumak kurtarıcı gibiydi. Şu an ülkemizde okumuş boş işsizler türemiştir.

Tarımda ve hayvancılıkta yaşanan sıkıntılar hat safhada olup. Sanayici her şeyin ithalatı karşısında rekabet gücü kırık olup. Malını satıp kazanç sağlayamaz duruma gelmiştir. Asgari ücretli çalışan geçinemiyor. Temel gıda çok pahalı.

Cumhuriyet; dili, bayrağı, marşı ve başkenti, temel nitelikleri ile ülkesi ve milletiyle bölünemez bütünlüğü ifade etmektedir. Bu durumda cumhuriyet ile sorunu olanların tüm bu değerlerle sorunlu olduğu görülmektedir.

Türkiye'nin zenginliği içinde, taşlara kazınmış hizmetlere mazhar olan bir geleneğin emanetçisi olarak Demokrat Parti, sözü, yeniden millete teslim etmek, milletin iradesi ve idaresinde, bu büyük "GEMİ"ye yeni bir ROTA çizmek için çalışmaktadır.

Binlerce yıllık Anadolu ve Trakya tarihi içinde, "Millet Davası"na hizmet eden, 69 senelik bir geçmişi olmasına rağmen, yaşı insanlığın yaşına eş değer Demokrat gelenek, Türkiye'nin tarihinden sökülüp atılamayacak. Millet'in sinesinden ve hafızasından koparılamayacak bir harekettir. Demokrat parti Sorunları çözmek için milletimizin oylarına talibiz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement