Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, gençliğin siyasi yapıda önünün açılması gerektiğini söyledi.

09.02.2015 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, gençliğin siyasi yapıda önünün açılması gerektiğini söyledi.

"Ülkemizin birinci meselesi Ahlaklı Kültürlü gençlik yetiştirmek olmalıdır" diyen Özbakkal, "İslam Ahlakıyla ahlaklanmış. Soylu bir eğitim almış .Hiç bir vatandaş yolsuzluk, adaletsizlik yapamaz.

Türk gençliği idolojisini biliyormu? Ülkemizin gündeminden haberdarmı ' Hangi partiye niçin oy verecek' Gelecekten ne bekliyor? Bütün bu sorul...arın cevabını siyasiler anlatmalı. Hükümetimiz yol gösterici olmalı" diyerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Devletteki insanlarda Adalel yoksa. Ehliyetli insanlar iş başına gelmiyorsa. Emanet ehline teslim edilmiyorsa. İnsanlar doğru bilgilendirilip rızalıkları alınmıyorsa. Her konu, konumlarında ki ehil insanlarla tartışılıp enine boyuna istişare edilmeden rast gele hayata geçirilmeye çalışılıyorsa. Bu ülke insanlarıyla beraber tarih sahnesinden silinebilir.

İktidar olma yolunu birilerinin Vekil seçilmeleri için yada her alanda koltuk kapmaca olarak değerlendirmeden Türk Milletinin geleceği düşünülerek hareket edilmelidir. Eğitimsiz ve işsiz yığınları var oldukça gençliğin toplumsal hayata katılımı güçleşir. Buna karşılık iyi eğitilmiş, katılımı sağlanmış bir gençlik dinamik bir güçtür. Gençlerin yasadışı örgütlere kaymasını önleyecek olan, sosyal kurumlardır. Bu benliğini

yabancılar için kullanmamayı Cumhuriyet Okulları öğretir.

Gençliğe önem vermeli. Siyasi yapıda önü açılmalıdır. Yıllarca delege ağalılıyla parti başkanı olanlar.Hayatının son anına kadar gençlere fırsat vermemektedir. Günümüzde iyi yetişen gençlik,teknolojinin sayesinde,bazı yaşlılara taş çıkartır. Demokrat partinin genç lideri Gültekin Uysal 38 yaşında ülkemizi yönetmeye hazırdır. Celal Bayar. Adnan Menderes. Süleyman Demirel. Turgut Özal. Tansu Çiller. Gibi genç liderler çıkarmıştır Demokrat parti." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement