Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, yayınladığı mesajında "Tüm İslâm aleminin mübarek kadir gecesini kutlarım" ifadesinde bulundu.

12.07.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, yayınladığı mesajında "Tüm İslam aleminin mübarek kadir gecesini kutlarım" ifadesinde bulundu.

Mesajında, "Ramazan, 7'den 70'e, tabandan tavana bütün Müslümanların tam bir ibadet şuuru, samimi ihlas, inanç ve bilinç içerisinde Oruç tutmaları; Zekat, fitre ve mümkünse muhtaçlara sadaka verip Alem-i İslam'ı sevindirmeleri icap eden kutsal bir ay'dır" ifadesinde bulunan Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, mesajını şu şekilde sürdürdü:

"Aç olmayan; Açıkta kalmayan; İş aramayan; Hastane kapılarında kuyruk beklemeyen; Mahkeme kapılarında ıstırap çekmeyen vatandaşlarımızın Bayramlarını kutlamak isterdim!

LYS imtihanını geçmeyi ümit eden, köyde tarlada mahsul bekleyen, tatil beldelerinde turist bekleyen, mahsulünü satmayı bekleyen, evlenmeyi bekleyen, tayin bekleyen, emeklilik bekleyen, mutlu olmayı bekleyen, ülkelerinden kaçarak gelen, göçmen olup, ekmek bekleyen, Asgari ücretliyi, emekliyi, dulu, yetimi ve binlerce şehit ailelerinin bayramını kutlamak isterdim.

Allah'ım, Ramazan bayramını hayırlara vesile kıl; Vatanımızı, Milletimizi, Yalan ve talanla geçinen, kul hakkı ve haram yemekten bıkmayan, usanmayan muhterislerden kurtar ya Rabbi.Siyasete adalet; Siyasi partilere parti içi demokrasi; Hükümetlere hikmetle, yüksek fazilet, saydamlık ve dürüstlükle hükmetmeyi nasip ve ihsan eyle.. Kötüleri, hırsızları, rüşvet ve iltimasla iştigal eden mahlükları; Anarşi, terör ve tedhiş erbabı ile canilere yardım-yataklık yapan sapkınları ıslah ve muhlis eyle; Islah ve muhlis etmeyip, tövbekar olmayanları Kahhar İsminle kahreyle, mahfeyle, helak eyle; Aziz Milletimiz ve Necip İslam alemini bu sefil, cani, ruhsuz ve sapıklardan kurtar ya Rabbi!.." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement