Kayseri'de Demokrat Parti Zafer Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Demokrat Parti Zafer Bayramını Kutladı

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, yayınladığı mesajda 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

27.08.2015 08:54  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Özbakkal, "Kahraman Türk Milleti'nin çok iyi bildiği ve her yıl kutlamaktan onur duyduğu "Zafer Bayramı" 1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in Başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesinin (Büyük Taarruz'un) şerefli ve şanlı yıl dönümüdür.

Emperyalist, Türk düşmanı ve sömürgeci İşgalcilerin ülke sınırlarını terk etmesi anlamına gelen 30 Ağustos, ülke topraklarının geri alındığı; Türkiye Cumhuriyeti temellerinin atıldığı ve ihanetin Anadolu topraklarından kahramanca sürüldüğü "onurlu günü" temsil eder." ifadesinde bulunduğu mesajını şu şekilde sürdürdü:

"Ancak, içinden geçtiğimiz bu bunalımlı ve buhranlı günlerde kutlama yapmak Türk Milleti'ne zor geliyor. Zira, müesses Ordu, bilumum güvenlik kuvvetleri ve hükümete rağmen; Her gün, dahili bedhahların işbirlikçisi, dış düşmanların maşası, anarşi-terör ve tedhiş eşkiyasının alçakça şehit ettiği "Aziz Yurttaşlarımızın" cenazelerinin peş peşe gelmesi bizleri kahrediyor.

Cenab-ı Hak milletimizi ve ülkemizi bir an önce bu acılardan, iç düşmanlar, cinnet getiren katil, hain, cani ve insanlık düşmanlarına yardım ve yataklık eden dönme-devşirme, etki ajanı ve kriptolardan kurtararak, bu ıstırap, zulüm, işkence ve acılara son verme iradesini milletçe göstermeyi hepimize nasip eylesin.

Milli birlik, kadim beraberlik ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünün hayasızca tartışıldığı bu günlerde; Ülkemiz üzerindeki menfur emelleri bilinen dış güçler ve bedhah işbirlikçileri, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının sarsılmaz iradesi, birlik inancı, birbirlerine olan saygısı, sahiplik duygusu, sadakat ve sağduyusu sayesinde hiçbir zaman başarılı olamayacak; Nihayette hüsrana uğrayıp, mutlaka belalarını bulacaklardır.

Sonuçta Bu Millet, Yine zaferler kazanmaya devam edecektir.

"Bir musibet, bin nasihatten evladır" denilir. Bu musibetin de inşallah üstesinden gelinecek; Sevgili halkımız dostunu, düşmanını bir kere daha bilecek, ihanetin nereden ve kimlerden geldiğini idrak edecek ve bir daha menfur tuzaklara düşmeyecektir.

Geçmişte hangi konumuzu Avrupa ile müzakere etmişsek, o kolumuzun koptuğunu iyi biliyoruz. O nedenle Türkiye kendi varlığını, kendi ulusal birliğini tahkim etmek durumundadır.

Bu millet zaferler kazanmaya devam edecektir. Yüce Türk Milleti ümidini kaybetmemelidir. Milletimizin içinde gözyaşlarını dindirecek kadroları dün vardı, bugün de vardır, yarın da kesinlikle olacaktır.

Hiçbir kimsenin gücü mazimizle, şanlı tarihimizle Atatürk'le ve Kurtuluş Savaşı'yla bağımızı koparmaya yetmez ve yetmeyecektir. Gençlerimize hür ve bağımsız bir millet olmanın gururu ve şuurunu unutturmak isteyen zihniyetin azgınlaştığı günümüzde, herkesin uyanık olması gerekmektedir.

Buradan; yanlış hesap yapanlara, temel değerlerimizle oynayanlara, din ve vicdan tüccarlığı yapanlara, siyaset simsarlığı, misyon tacirliği yapanlara, sahte demokratlara, gençliğe kin ve nefret aşılayanlara sesleniyorum:

Gücünüz, bu inançlı gençliğin elinden ortak mazimizi, binlerce yıldır pekişen sevgimizi, birbirimize olan saygı ve muhabbetimizi, birlik ve beraberliğimizi alamayacaktır.

Bu samimi duygu ve samimi düşüncelerle; Demokrat parti olarak.

Başta milli mücadelemizin lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor; Milletimizin Zafer Bayramı ve Zafer Haftasını en içten duygularımızla kutluyoruz." - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Demokrat Parti Zafer Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement