Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmetözbakkal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmetözbakkal Açıklaması

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, 9. Olağan Büyük Kongrenin 22 Mart Pazar günü Ankara’da gerçekleştirileceğini söyledi.

20.03.2015 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, 9. Olağan Büyük Kongrenin 22 Mart Pazar günü Ankara'da gerçekleştirileceğini söyledi.

Özbakkal, "Demokrat partiden büyük çıkış, Kongrede önemli katılımlar olacak" diyerek, "Genel idare kurulunu, merkez karar kurulunu ve yüksek hasiyet divanını yeni katılımlarıyla yenileyecek olan demokrat parti. Çıkışını ve seçim startını buradan verecek" ifadesinde bulundu.

Özbakkal, "Demokrat parti olarak.Her zaman hakikatin bir güneş gibi olduğunun bilinciyle ülkenin gerçek gündemini konuşmaya gayret ediyoruz. Hakimiyetin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu hep haykırmaya gayret göstermekteyiz.

Bu büyük dava ve hizmet kervanı içerisinde kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bugün medeniyet kuran bir milletin, bir geçmişin bizlere emanet ettiği toplumu yalnızca kendi içerisinde değil; tüm insanlığa örnek bir anı yaşatma noktasında, üzülerek söylüyoruz vatandaşlarımız rahat bir yaşam içinde değiller.

Bütün engellere rağmen nerede bir taş bulmuşsak, onun üzerine çıkarak, bu ülkenin gündemini konuşmak için mücadele ettik, edeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmetözbakkal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement