Demokrat Parti Kırşehir İl Başkanı Akif Aközbek Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Demokrat Parti Kırşehir İl Başkanı Akif Aközbek Açıklaması

Demokrat Parti Kırşehir İl Başkanı Akif Aközbek Açıklaması

Kırşehir Demokrat Parti İl Başkanı Akif Aközbek, varsayımlarla ülkenin yönetilemeyeceğini söyledi.

03.09.2015 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Demokrat Parti İl Başkanı Akif Aközbek, varsayımlarla ülkenin yönetilemeyeceğini söyledi.

Düzenlediği basın toplantısında konuşan Aközbek, "40 yıldır yaptığımız siyaset önce devlet üzerinedir. Ülkeyi talan edenler aldıkları paralarla yaşayacak ortam oluşturamazlar" dedi.

Cumhuriyet tarihinde ilk defa azınlık hükümetinin olduğunu anlatan Aközbek, "Kurulmuş olan azınlık hükümeti küçük bir AK Parti modelidir. Bağımsız olarak kabinede yer alanlar da kesinlikle bağımsız değil, Cumhuriyet kurulduğu günden bu güne kadar haksızlıkların en yoğun yaşandığı bir dönem yaşamaktayız. Yaşanmakta olan süreçten tek çıkış yolu merkez sağ hükümetinin kurulmasıdır. Ülke de yapılan haksızlıkları izlerken bile bazen biz bu duruma nasıl düştük diye düşünüyoruz. 13 yıldır ülkenin hiçbir meselesini çözen siyasi irade azınlık hükümeti ile de hiçbir sorunun önüne geçemez. İçeride ve dışarıda Türkiye imajı bozulmuş, devlet adamlarımız yabancı ülkelerde kabul görmemektedir. Hükümet oldu bittilerle uğraşırken yapılan operasyonlarla Türkiye'nin bir bölgesinde asker, polis, kamu görevlisi sokağa dahi çıkamamaktadır. Genelkurmay, bu süreçte baypas yapılmış asker şehit düşerken dahi operasyon izni verilmemiştir." Diye konuştu.

Açılım süreci hakkında da bilgiler veren Aközbek, "Açılım süreci halka yanlış anlatılmış, bu süreç içerisinde ise PKK silahlanarak bölgede bombalar yerleştirilerek güvenlik zafiyeti oluşturulmuştur. Bu işin sorumlusu ise 13 yıldır ülkeyi yöneten AK Parti hükümetidir." İfadelerini kullandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demokrat Parti Kırşehir İl Başkanı Akif Aközbek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement