Demokratikleşme Paketi - Son Dakika
Güncel

Demokratikleşme Paketi

Rize'nin Fındıklı ilçesinde vatandaşlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı demokratikleşme paketini desteklediklerini belirtti

30.09.2013 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize'nin Fındıklı ilçesinde vatandaşlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı demokratikleşme paketini ilgiyle izledi.

İlçenin çeşitli çay bahçelerinde ve kafeterya ve kıraathanelerde toplanan vatandaşlar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı demoktarikleşme paketini televizyonlardan dikkatlice takip etti.

Çay ocağı işletmecisi Azmi Çatalbaş, açıklanan demokratikleşme paketinin ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, "Farklı dil ve lehçelerde eğitimin önünün açılması çok iyi oldu. Demokratikleşme paketi ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Vatandaşlardan Osman Nişancı ise demokratikleşme paketini olumlu karşıladığını ifade ederek, "Yapılan açıklama bir programın açıklanmasıdır. Daha kanunlaşmadı. İnşallah açıklanan maddeler de gerçekleşir. Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum. Allah ülkemize zeval vermesin. En önemli olan şey budur" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demokratikleşme Paketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement