Demre Coşkulu Bir Şekilde Nöbete Nokta Koydu - Son Dakika
Yerel

Demre Coşkulu Bir Şekilde Nöbete Nokta Koydu

Demre Coşkulu Bir Şekilde Nöbete Nokta Koydu

FETÖ /PDY Terör Örgütü’nün 15 Temmuz gecesindeki başarısız darbe girişiminin ardından meydanları boş bırakmayan Demreliler, son nöbetlerine de geniş katılım sağlayarak ‘Demokrasi Nöbeti’ne son noktayı koydu.

11.08.2016 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ/PDY Terör Örgütü'nün 15 Temmuz gecesindeki başarısız darbe girişiminin ardından meydanları boş bırakmayan Demreliler, son nöbetlerine de geniş katılım sağlayarak 'Demokrasi Nöbeti'ne son noktayı koydu.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan bini geçkin vatandaş ilk olarak meydana kurulan dev ekrandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmalarını can kulağıyla dinledi. Alkış ve tezahüratlarla Cumhurbaşkanı ve Başbakana destek olduklarını gösteren Demreliler, daha sonra Kur'an-ı Kerim tilavetiyle ellerini semaya açtı.

7'den 70'e katılımın gerçekleştiği 27'nci demokrasi nöbetinde vatandaşlara, polisler tarafından güvenlik bilgilendirme broşürleri dağıtılırken, esnaflar tarafından da yiyecek ikram edildi.

Geç saatlere kadar meydandan ayrılmayan vatandaşlar, ülkenin birliği ve bölünmezliği adına her zaman nöbete hazır olduklarını dile getirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre Coşkulu Bir Şekilde Nöbete Nokta Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement