Demre'de 5 Bin Kişi Şehitler İçin Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Demre'de 5 Bin Kişi Şehitler İçin Yürüdü

Demre\'de 5 Bin Kişi Şehitler İçin Yürüdü

Antalya’nın Demre İlçesi’nde, Sivil Topluk Kuruluşları ve siyasi partiler tarafından “Teröre lanet, şehitlere saygı” yürüyüşü düzenlendi.

10.09.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre İlçesi'nde, Sivil Topluk Kuruluşları ve siyasi partiler tarafından "Teröre lanet, şehitlere saygı" yürüyüşü düzenlendi.

Demre Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 5 bin kişi ellerinde bayraklarla Ertuğrul Günay Caddesi istikametine doğru yürüyüşe başladı. Şehir merkezini 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Kahrolsun PKK' gibi slogan atarak yürüyen vatandaşlara, yürüyüşe katılamayan diğer vatandaşlar da evlerinin balkon ve pencerelerinden Türk bayraklarını sallayarak destek verdi. Yediden yetmişe herkesin katıldığı yürüyüşe yoldan geçen araçlarda korna çalarak destek verirken, polis ekipleri de geniş güvenlik önlemi aldı. Yoğun güvenlik önlemleri arasında tekrar Cumhuriyet Meydanı'na gelen vatandaşlar, slogan atmaya devam etti. Meydanda saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu, şehitler için de dualar okundu.

Yürüyüş grubuna, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, CHP İlçe Başkanı Mehmet Sarıoğlu ve MHP ilçe Başkanı Alim Atabey de öncülük etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'de 5 Bin Kişi Şehitler İçin Yürüdü - Son Dakika


Advertisement