Demre'de Ev Yangını - Son Dakika
Güncel

Demre'de Ev Yangını

Demre\'de Ev Yangını

Küçük Kum Mahallesi'nde Durali Yıldırım'a ait olan ve Kocakaya ailesinin kiracı olduğu evde, bu sabah 10.00 sıralarında yangın çıktı.

03.04.2014 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçük Kum Mahallesi'nde Durali Yıldırım'a ait olan ve Kocakaya ailesinin kiracı olduğu evde, bu sabah 10.00 sıralarında yangın çıktı. Mustafa Kocakaya (32), eşi Şerife Kocakaya (31) ve iki çocuğunun yaşadığı evde meydana gelen yangında, alevler bir anda çatıyı sardı.

Yangın anında evde bulunan Kocakaya ailesinin 4 yaşındaki oğlu Sinan'ın, kendisini dışarı attığı belirtildi. Olay anında komşuda olan ve koşarak gelen anne Şerife Kocakaya, Herhalde ceyrandan çıktı. Gördüğüm bir şey yok. Biz oturma odasında oturuyorduk. Yatak odasından çıkmış. İçeride oğlum vardı, dışarı çıkmış. Ben komşuya kadar gitmiştim dedi.

Yangın anında yola park eden bir kamyonet nedeniyle de itfaiye zor anlar yaşadı. Vatandaşlar kamyoneti iterek kaldırıp itfaiyeye yol açtı. Yangına, Demre Belediyesi'ne ait 3 itfaiye aracıyla müdahale edildi ancak ahşap olan evin çatısı ve evde bulunan eşyalar tamamen yandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, yangının elektrik kontağından çıktığı zannediliyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demre'de Ev Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement