Demre'de Kosgeb Sertifikaları Verildi - Son Dakika
Güncel

Demre'de Kosgeb Sertifikaları Verildi

Demre\'de Kosgeb Sertifikaları Verildi

Demre Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası ile KOSGEB’in birlikte düzenlediği girişimcilik kursu eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

02.03.2016 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demre Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası ile KOSGEB'in birlikte düzenlediği girişimcilik kursu eğitimini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Sertifika törenine Demre Kaymakamı Murat Uz, Demre Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanı Ahmet Özen, Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun'un yanı sıra meclis üyeleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

50 bin lira tutarındaki hibe için sertifikalarını almaya hak kazanan kursiyerleri kutlayan Kaymakam Murat Uz, "Demre'nin geleceği ve ekonomik anlamda ilerleyebilmesi için düzenlenen bu etkinliği takdir ediyorum. Bu sayede ilçemizde farklı sektörlerle güzel işletmeler açıp Demre'ye yeni bir hava kazandıracağınıza inanıyorum. Hepinizi kutlayıp, başarılar diliyorum" dedi.

Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özen de, yeni girişimcilerle ilçenin ekonomik anlamda ilerleyeceğine işaret ederek, " Farklı sektörlerle ilçemizin ekonomik anlamda gelişmesi hız kazanacaktır. Tüm kursiyerlerimizi tebrik eder, iş hayatında başarılar ve bol kazançlar dilerim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Uz ve diğer protokol üyeleri tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Demre'de Kosgeb Sertifikaları Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement