Demre'de Savcı ve Hakimler İçin Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Demre'de Savcı ve Hakimler İçin Veda Yemeği Düzenlendi

Demre'de Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Hakimler Adem Hatipoğlu ve Nurevşan Çiğdem Hatipoğlu için veda yemeği düzenlendi.

25.06.2014 13:28  Güncelleme: 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demre'de 2014 Yaz Kararnamesi ile tayinleri çıkan Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, hakimler Adem Hatipoğlu ve Nurevşan Çiğdem Hatipoğlu için veda yemeği düzenlendi.

Demre Cumhuriyet Savcısı Oğuz Giray Gökçebay ve Hakim Emrah Tiryaki tarafından organize edilen veda yemeğine, eski Kültür ve Turizm Bakanı İzmir Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Günay, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İlçe Jandarma Komutan Jandarma Üsteğmen Hasan Erdoğan, Elmalı Başsavcısı Mustafa Özlüoğlu, Elmalı Adalet Komisyonu Başkanı Uğur Baştuğan, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, daire amirleri ve Demre Adliyesi personeli katıldı.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, yaptığı konuşmada, devlet memurunun tayin olmasının doğal olduğunu, önemli olanın, görev yapılan yerde güzel hizmetlere imza atabilmek olduğunu ifade etti.

Karaman, şöyle konuştu:

"Bu tür geceler hep yapılır. Ancak, benim için ayrılıkların en hüzünlüsünü yaşadığım bir gece oldu. Çok uyumlu çalıştığımız mesai arkadaşlarımız tayin oluyor. Demre'ye Soner Başsavcımız ve daha önce tayin olan diğer arkadaşlarımızla gelmiştik. O tayin olup gidiyor, benim için böyle bir durumun var olduğunu gösteriyor. Tayin olan arkadaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum."

Yemekte tayin olan başsavcı ve hakimlere plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Demre Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, Bursa Karacabey Başsavcılığına, Hakimler Adem Hatipoğlu ve Nurevşan Çiğdem Hatipoğlu ise Tunceli Hakimliğine tayin olmuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Demre'de Savcı ve Hakimler İçin Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement