Demre Devlet Hastanesi'nin İyileştirme Çalışmaları Devam Edecek - Son Dakika
Yerel

Demre Devlet Hastanesi'nin İyileştirme Çalışmaları Devam Edecek

Demre Devlet Hastanesi\'nin İyileştirme Çalışmaları Devam Edecek

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Demre’de yatırım programına alınan yeni devlet hastanesi binası yapılıncaya kadar mevcut hastanenin iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

08.09.2016 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Demre'de yatırım programına alınan yeni devlet hastanesi binası yapılıncaya kadar mevcut hastanenin iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

Sağlık Bakanlığına bağlı Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin Renovasyon projesi kapsamında, Demre Devlet Hastanesi için yapılması planlanan yeni hastane binası hakkında açıklama yapan Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, yeni hastane binası yapılana kadar mevcut binada hizmetin devam edeceği, mekan ve personel düzenlemeleri gerçekleştirilip iyileştirme çalışmaları yapılmasına karar verildiğini bildirdi.

Yapılan yeni düzenlemelerin detayıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Necat Yılmaz " Uzman hekim kadrolarımızın tamamlanması için çalışmalarımız devam etmekte olup bu süreçte hizmette aksama olmaması için eksik olan uzman hekim görevlendirmeleri diğer hastanelerimizden aralıksız olarak yapılmaktadır. Yine bu süreçte bina güvenliği için önem arz eden yangın algılama sistemi, yangın merdiveni kurulumu tamamlanmış, binanın dış cephe boya badanası yenilenmiş, çatı aktarımı yapılmış, poliklinik katımızdaki fiziki durumu oldukça kötü durumda olan WC'ler tamamen yenilenmiş, engellilere yönelik düzenlemeler yapılmıştır. Günümüzde önemi giderek artan evde sağlık hizmetleri kapsamında daha çok vatandaşımıza ulaşabilmek adına bir adet araç temin edilmiştir. İyileştirme çalışmaları kapsamında hastane binasının inşaa edildiği dönemden kalan, kullanımı hem çalışanlarımız hem de hastalarımız için risk teşkil eden hasta taşıma asansörünün, günümüz TSE standartlarına uygun olarak yeniden yapılması planlanmış, ihale sürecini takiben yeni asansör yapım işi tamamlanmış, geçici kabulü yapılarak hastalarımızın kullanımına açılmıştır' dedi.

Son olarak, Antalya genelinde hemen hemen her ilçede hastanelerin yenilendiğini belirten Yılmaz, Demre'ye de günümüz şartlarına uygun, yeni hastane binası yapılması ve hekim kadrolarının güçlenmesi için çalışmalarının devam ettiğini, ancak bu sürecin zaman alabileceğini dolayısı ile mevcut hastanede iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre Devlet Hastanesi'nin İyileştirme Çalışmaları Devam Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement