Demre'ye 50 Yataklı Yeni Hastane Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Demre'ye 50 Yataklı Yeni Hastane Müjdesi

Demre\'ye 50 Yataklı Yeni Hastane Müjdesi

Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Demre ilçesinde yetersiz durumda olan devlet hastanesi için müjdeli haberi verdi.

18.03.2016 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Demre ilçesinde yetersiz durumda olan devlet hastanesi için müjdeli haberi verdi.

Fuar açılışı için Demre'ye gelen Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İl Başkanı Rıza Sümer, Milletvekili Mustafa Köse, Demre Kaymakamı Murat Uz, Belediye Başkanı Süleyman Topcu, İlçe Başkanı Bayram Arıcı ve Büyükşehir Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ile birlikte, Demre Devlet Hastanesi'ne gelerek hastaları ziyaret etti. Hastalara acil şifa dileyen Samani, daha sonra hastane yönetim ve personelleriyle bir araya gelerek yeni yapılacak hastanenin müjdesini verdi.

C STATÜSÜNE YÜKSELECEK

Yeni hastane hakkında da teknik bilgiler veren Hüseyin Samani, mevcut 25 yataklı hastaneye ek hizmet binası yapılacağını kaydederek, "Mevcut 25 yataklı hastanemizin yanında bulunan lojman yıkılarak hastaneye ek olarak 25 yataklı bir hastane daha yapılacak. Şuanda devlet hastanemiz D sınıfında olduğu için 4 doktor barındırma hakkı bulunuyordu. 50 yataklı hastane olduktan sonra C sınıf statüsünü kazanacak ve ihtiyaca yönelik gerekli branşlarda doktorlar bulunabilecek" ifadelerini kullandı.

4 AY İÇERİSİNDE İHALEYE ÇIKACAK

Yeni hastaneyle birlikte Demreli vatandaşların özellikle ihtiyaç duyduğu kadın doğum uzmanı ile çocuk doktoru sorununun ortadan kalkacağını belirten Hüseyin Samani, " Görüşmelerimiz sonucu yeni hastanemiz yatırım programına alındı. 12 farklı branşa doktorumuz olacak. 6 ameliyathaneli, tam donanımlı bir hastaneye kavuşacağız. 3-4 ay içerisinde ihaleye verilecek ve çalışmalara başlanacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demre'ye 50 Yataklı Yeni Hastane Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement