Denetimi Tamamlanan Medinova Hastanesi Yönetiminden Açıklama - Son Dakika
Yerel

Denetimi Tamamlanan Medinova Hastanesi Yönetiminden Açıklama

Denetimi Tamamlanan Medinova Hastanesi Yönetiminden Açıklama

Aydın’da uzun süredir hizmet veren ve zaman zaman isim değişikliğine giden Aydın-İzmir karayolu üzerindeki özel hastanede dün gerçekleştirilen denetimin tamamlandığı belirtildi.

24.07.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da uzun süredir hizmet veren ve zaman zaman isim değişikliğine giden Aydın- İzmir karayolu üzerindeki özel hastanede dün gerçekleştirilen denetimin tamamlandığı belirtildi. Yeni ismi Özel Medinova Hastanesi olan hastane yönetimi tarafından yapılan açıklamada " 23 Temmuz 2016 tarihinde, Maliye Bakanlığı tarafından OHAL kapsamında bir denetlemeye tabi tutulmuştur. Devletimizin yapmış olduğu denetleme süreci sonunda hastanemiz ile ilgili olumsuz hiç bir durum tespit edilmemiştir" denildi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Özel Medinova Hastanesi Genel Direktörü İbrahim Köseoğlu ve Tıbbi Direktör Prof. Dr. İlhan Özkan hastanenin kapatılmadığını ve faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek "Hastaların başka bir hastaneye nakli veya mağduriyeti, personelin hastaneden çıkarılması veya hiçbir personelin tutuklanması söz konusu değildir. Hastane ortakları ve yönetim kurulu olarak bizlerin milli iradeye, demokrasiye ve cumhuriyete olan inancı tamdır. Her türlü terör örgütü, darbe girişimi gibi yapılanmaların karşısında olduğumuzu bir kez daha üzerine basarak vurguluyoruz. Hastanemiz hasta kabulüne ve sağlık hizmetlerine kesintisiz devam etmektedir" diyerek geçirdikleri süreçte kendilerine güvenenlere siyasilere teşekkür ettiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Denetimi Tamamlanan Medinova Hastanesi Yönetiminden Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement