Denetimli Serbestlik Hayatlarını Değiştirdi - Son Dakika
Güncel

Denetimli Serbestlik Hayatlarını Değiştirdi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, denetimli serbestlik yasasından yararlanan mahkumlar için spor aktiviteleri düzenleniyor.

21.03.2017 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, denetimli serbestlik yasasından yararlanan mahkumlar için spor aktiviteleri düzenleniyor.

Doğubayazıt Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği düzenlenen etkinlikler ile mahkumların topluma katılımlarının sağlanması amaçlanıyor.

Etkinlikler kapsamında Doğubayazıt Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda mahkumlar arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası oldukça renkli geçti.

Bazı mahkum yakınlarının da izleyici olarak hazır bulunduğu turnuvanın final bölümü kıyasıya mücadelelere sahne oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sevgi Lordoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaclarının mahkumların dışlanmışlık hislerini ortadan kaldırarak kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Loroğlu, "Bu tür sportif aktiviteler mahkumlara toplumun merkezinde olduklarını hatırlatarak onlara güven aşılıyor. Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlediğimiz aktivitelerimiz hız kesmeden devam edecek." dedi.

Turnuvaya katılan mahkumlardan Okan Batur ise etkinlikleri düzenleyen Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Etkinliklerden dolayı mutlu olduklarını anlatan Batur, "Denetimli serbestlik eskiden 1 seneydi, şimdi 2 seneye çıkarıldı. Çıkarılması, bizim gibi yükümlüler için çok iyi oldu. Artık ailelerimizle daha çok vakit geçirme imkanı buluyoruz. Ayrıca yetkililer tarafından düzenlenen bu tür etkinlikler sosyalleşmemizi artırıyor. Devletimize çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

Program sonunda, turnuvaya katılan tüm mahkumlara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Denetimli Serbestlik Hayatlarını Değiştirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denetimli Serbestlik Hayatlarını Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement