Deniz Baykal'ın Börek Hesabını, Menderes Türel Ödedi - Son Dakika
Güncel

Deniz Baykal'ın Börek Hesabını, Menderes Türel Ödedi

Deniz Baykal\'ın Börek Hesabını, Menderes Türel Ödedi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, bayram namazı sonrası börekçide karşılaştığı Deniz Baykal'ın hesabını ödedi.

28.07.2014 10:41  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile aynı börekçide kahvaltı yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, Baykal'ın hesabını ödedi.

"BAYRAMI GÖZYAŞI VE ACI İÇİNDE GEÇİRİYORUZ"

Ramazan Bayramı'nı memleketi Antalya'da geçiren Baykal, bayram namazını Tekeli Mehmet Paşa Camii'nde kıldı. Baykal'a CHP Antalya Milletvekilleri Osman Kaptan, Arif Bulut ve Yıldıray Sapan eşlik etti. Baykal, cami çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, İslam dünyasının tarihin en ıstıraplı günlerini yaşadığını belirterek, şöyle dedi: "Bir bayramı daha gözyaşı ve acı içinde geçiriyoruz. Onlarla karşılaştırıldığı zaman daha huzurlu, daha uyumlu barış içinde bir bayram yaşıyor olmamızın çok büyük değeri olduğunu düşünüyorum. Giderek çevremizdeki şartlar daralıyor. İslam dünyasına hakim olan ıstıraplar, acılar Türkiye'yi de kuşatmaya başlıyor. Bir Ramazan ayını arkada bıraktık. Ramazan ayında nefsimizi, açlığımızı kontrol ederek bir sınav verdik. Aslında sadece nefsimizi ve açlığımızı kontrol ederek değil, duygularımızı, nefret duygularımızı, düşmanlık duygularımızı, kin duygularımızı bir büyük oruca tabi tutmaya ihtiyaç var. Dünyaya İslam dünyasının bu açıdan örnek olmasına ihtiyaç var."

TÜREL, BAYKAL'IN MASASINI 'KAPTI'

Namazın ardından Baykal ve diğer milletvekilleri, Avcuoğlu Börek'e geçti. Burada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile karşılaşan Baykal arasındaki diyalog, gülüşmelere neden oldu. Börekçiye önce gelerek CHP eski lideri için ayrılan masaya habersiz oturan Menderes Türel, Baykal'ı masaya davet etti. Bu davet üzerine Baykal esprili şekilde, "Bizim yerimizi işgal etmişsiniz. Tamam belediyeyi aldınız ne yapalım, Avcuoğlu'ndaki masayı da böyle olmaz ki" dedi. Bunun üzerine Türel ise "Arkadaşlarım buraya oturmuşlar. Sorduk 'Burası kimin' dedik, 'Deniz beye ayırmıştık' dediler. Ben de 'Deniz Bey'in koltuğunda hiçbir zaman gözümüz yok' dedik" sözleri, karşılıklı gülüşmelere neden oldu. Baykal ve Türel birbirlerinin elini sıkarak bayramlaştı.

HESABI TÜREL ÖDEDİ

Deniz Baykal, beraberindeki milletvekilleri ile birlikte yan masada kahvaltısını yaptı. Kahvaltının ardından Türel, Avcuoğlu Börek'in sahibi Ramazan Avcuoğlu'na, Baykal'ın hesabını ödemek istediğini söyledi. Avcuoğlu Baykal'a giderek Türel'in hesabı ödemek istediğini söyledi. Baykal, "Tabii ki olur. Teşekkür ederiz" diyerek, Türel'in teklifini kabul etti.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Deniz Baykal'ın Börek Hesabını, Menderes Türel Ödedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • MURAT: başbakanla kılıçdarıda böyle börekçiye bekleriz. bakın medenice negüzel ortam. problem varmı. yok. 20 2 Yanıtla
  • shadywessa: böyle olmalı işte. insan gibi kavgasız. 15 0 Yanıtla
  • ferhat: adamlar harbiden bayrami aci ve goz yasi icinde geciriyor verdikleri poza iyi bakin 8 6 Yanıtla
  • einstein: camiden börekçiye börekçiden eve evde havuza yetmedi denize öğlen kuzu kebapçıya akşam kuzu çevirmeye sonrada bayramı acı ve gözyaşı içinde geçiriyoruz. ulan yatmaya yeriniz varmı acaba. 7 6 Yanıtla
  • orjinal: menderes bey şu baykalı akp. ye transfer etsene. 1 2 Yanıtla
  • Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı
    15:24 Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı

    Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin mart ayı emlak verilerini yayımladı. Mart ayında konut arayanların yüzde 45'i kiralık, yüzde 55'i satılık konut aradı. Konut satışları mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu. Yabancılara yapılan konut satışları yüzde 47,9 azalarak bin 778 olarak tespit edildi. Kira fiyatları ise illere göre farklılık gösterdi.

  • Ünye Limanı'nda çıkan yangın söndürüldü, 1 kişi dumandan etkilendi
    15:24 Ünye Limanı'nda çıkan yangın söndürüldü, 1 kişi dumandan etkilendi

    Ordu'nun Ünye Limanı'nda demirleyen çimento yüklü kuru yük gemisinin kaptan köşkünde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

  • İzmit'te market yangınında 34 araç, 84 personel müdahale ediyor
    15:20 İzmit'te market yangınında 34 araç, 84 personel müdahale ediyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan market yangınında 34 araç ve 84 personel ile müdahale ediliyor. Yangın, hızlı bir şekilde söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı
    15:18 İstanbul'da Taksici Bıçaklanarak Öldürüldü, Şüpheli Yakalandı

    60 yaşındaki taksici Yaşar Yanıkyürek, Sarıyer Tarabya'da yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Taksiciler, olayı protesto ederek can güvenliklerinin sağlanmasını istedi. İran uyruklu şüpheli, sivil polisler tarafından yakalandı.

  • Samsun'da akreple temas eden kişi otobüste fenalaşarak öldü
    15:18 Samsun'da akreple temas eden kişi otobüste fenalaşarak öldü

    Samsun'un Havza ilçesinde akreple temas ettikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak öldüğü öne sürülen kişinin cenazesi Kayseri'de defnedildi. Bilal Y. (56) için Hulusi Akar Camisi'nde tören düzenlendi ve cenazesi Kocasinan ilçesi Hasancı Mahallesi'nde toprağa verildi. Tören sonrası basın mensuplarıyla katılımcılar arasında arbede yaşandı. Bilal Y'nin akreple temas ettiği ve psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilmişti.

  • Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı
    15:17 Gümüşhane'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

    Gümüşhane'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. İstihbari çalışmalar sonucunda, Malatya'dan temin edilen uyuşturucu maddelerin Gümüşhane'ye getirileceği bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda 14 gram metamfetamin, 2,6 gram kubar esrar, 5,5 gram bonzai ve 2 adet sentetik uyuşturucu bulundu. 3 kişi gözaltına alındı, 2 kişi serbest bırakıldı ve Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Advertisement