Deniz Baykal Kırşehir'de - Son Dakika
Politika

Deniz Baykal Kırşehir'de

Deniz Baykal Kırşehir\'de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, ''Türkiye'de şu zamanda yaşanan bu tablodan utanç duyuyorum'' dedi.

08.03.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, " Türkiye'de şu zamanda yaşanan bu tablodan utanç duyuyorum" dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Kaman CHP İlçe Örgütünün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılmak üzere ilçeye geldi. Belediyenin önünde hazırlanan alanda halka hitap eden Baykal, CHP Kaman Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş'a destek istedi. Konuşmasında hükümete yolsuzluk iddiaları üzerinden yüklenen Deniz Baykal, "Şu zamanda Türkiye'de yaşanan olaylardan utanç duyuyorum. Bu olaylar bizi üzmüştür. Dünyanın birçok ülkesinde yolsuzluk olayları yaşanır ama hiçbirinin üstü Türkiye'deki gibi kapatılmak istenmemiştir. Benim aziz milletim, bu yaşananları hak etmemektedir. Devlet çürümüştür, devlet bozulmuştur, hiçbir dönemde yolsuzlukların üstü kapatılmaya çalışılmamıştır" ifadelerini kullandı.

Baykal, konuşmasının devamında "Paralel Yapı" ile ilgili olarak ise, "Son yaşanan olaylarla ilgili olarak başbakan paralel yapıyı suçluyor. 'Devlet içerisinde paralel yapı var' diyor. İşin aslı şudur, bu düzeni sen kurdun, 12 yıldır sen işletiyorsun. Bu cemaati yıllardır kullanıyorsun. Şimdi ne oldu?" ifadelerini kullandı.

Deniz Baykal, Kaman ilçesindeki konuşmasının ardından Akpınar ilçesine hareket etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Deniz Baykal Kırşehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement