Deniz Harp Okulu Diploma Töreni - Son Dakika
Güncel

Deniz Harp Okulu Diploma Töreni

Tören, Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'in katılımıyla başladı.

31.08.2014 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Harp Okulu Komutanlığının 241. Dönem Diploma ve Sancak Devir-Teslim Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in katılımıyla başladı.

Tuzla'daki Deniz Harp Okulu Komutanlığındaki törenin açılışı, alay sancağının ve bandonun tören alanında yerini almasıyla yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da alana gelmesiyle başlayan törene, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile kuvvet komutanları ve mezun öğrencilerin velileri katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tören alanındaki öğrencileri, "Merhaba Deniz Harp Okulu. Yeni rütbeleriniz hayırlı olsun" diyerek selamlamasının ardından devam eden tören, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sürüyor.

Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan tören alanına Kısıklı'daki konutundan helikopterle geldi. - İstanbul

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement