Deniz Harp Okulu Öğrencileri Tekirdağ'da - Son Dakika
Güncel

Deniz Harp Okulu Öğrencileri Tekirdağ'da

Deniz Harp Okulu Öğrencileri Tekirdağ\'da

İstanbul Tuzla’daki Deniz Harp Okulu öğrencilerini taşıyan TCG Cezayirli Gazi Hasanpaşa Okul gemisi, 6 eğitim botu ve 3 yelkenli yarış yatı ile Tekirdağ T.D.İ Limanı’na demir attı.

09.09.2014 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Tuzla'daki Deniz Harp Okulu öğrencilerini taşıyan TCG Cezayirli Gazi Hasanpaşa Okul gemisi, 6 eğitim botu ve 3 yelkenli yarış yatı ile Tekirdağ T.D.İ Limanı'na demir attı.

Deniz Harp Okulu ikinci sınıf öğrencileri gemi ve deniz şartlarına alışkanlık kazanmalarını sağlamak, mesleki bilgilerinin tatbikini sahada pekiştirmek, liman ziyaretleri ile bilgi ve görgülerini artırmak ve temsil yeteneklerini geliştirmek maksadıyla 2 ve 10 Eylül tarihleri arasında icra edilen 'İleri Denizcilik Eğitimi (IDE-II)' kapsamında Tekirdağ'ı ziyaret etti. Eğitim kapsamında deniz harp okulu öğrencileri Cumhuriyet Meydanı'ndan yürüyerek Tekirdağ Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Eğitim Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Mete Atay komutasında gerçekleştirilen çelenk sunma töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından sona erdi.

Törene Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Telat Akköse, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak katılırken, tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deniz Harp Okulu Öğrencileri Tekirdağ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement