Deniz Harp Okulu Öğrencileri Tekirdağ'da - Son Dakika
Yerel

Deniz Harp Okulu Öğrencileri Tekirdağ'da

Deniz Harp Okulu Öğrencileri Tekirdağ\'da

İstanbul Tuzla Deniz Harp Okulu öğrencileri ’İleri Denizcilik Eğitimi’ kapsamında Tekirdağ’a geldi.

24.06.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Tuzla Deniz Harp Okulu öğrencileri 'İleri Denizcilik Eğitimi' kapsamında Tekirdağ'a geldi.

120 Deniz Harp Okulu öğrencisini taşıyan TCG Karamürsel Bey Gemisi, 6 eğitim botu ve 3 yelkenli yarış yati Tekirdağ T.D.İ Limanı'na demir attı. İstanbul Tuzla'daki Deniz Harp Okulu öğrencileri, gemi ve deniz şartlarına alışkanlık kazanmalarını sağlamak, mesleki bilgilerinin tatbikatını sahada pekiştirmek, liman ziyaretleri ile bilgi ve görgülerini arttırmak ve temsil yeteneklerini geliştirmek amacıyla verilen eğitim kapsamında Tekirdağ'ı ziyaret etti.

4 günlük 'İleri Denizcilik Eğitimi'ni (IDE-II)' tamamlayan öğrenciler, Cumhuriyet Meydanından yürüyerek Tekirdağ Valiliği önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Deniz Kurmay Albay Mete Atay'ın komutasında gerçekleştirilen çelenk sunma töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Tören sonrası bando eşliğinde Valilik önünden ayrılan Deniz Harp Okulu Öğrencileri, Hükümet Caddesi üzerinde marşlar eşliğinde gemilerinin bulunduğu limana doğru hareket etti.

Törene Eğitim Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Mete Atay, Karadeniz Öğrenci Tabur Komutanı Deniz Kurmay Yarbay Bekir Kuşcan, TCG Karamürsel Bey Komutanı Binbaşı Birol Tütüncü ve Deniz Harp Okulu öğrencileri katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deniz Harp Okulu Öğrencileri Tekirdağ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement