Deniz Kenarında Buz Pisti Keyfi - Son Dakika
Güncel

Deniz Kenarında Buz Pisti Keyfi

Deniz Kenarında Buz Pisti Keyfi

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesinde sahil dolgu alanına kurulan pist yoğun katılımla açıldı.

23.01.2016 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesinde sahil dolgu alanına kurulan pist yoğun katılımla açıldı.

Süleymanpaşalıların yoğun ilgisi eşliğinde sahil dolgu alanına kurulan pistin açılışı yapıldı. Açılışa, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, karnelerini alıp, yarıyıl tatiline çıkan çocuklar ve velileri katıldı.

Pistin yaklaşık 1 ay boyunca hizmet vereceğini söyleyen Başkan Eşkinat, gelecek olan talepler doğrultusunda bu sürenin uzatılabileceğini belirtti. Pist fiyatının 5-8 TL arasında olduğunu ifade eden Eşkinat, "Belediye meclisimizin aldığı kararla 5 ve 8 lira fiyatlar. İstanbul'daki veya başka yerlerdeki buz pateni fiyatlarına baktığınız zaman, çok ekonomik bir fiyat" dedi.

SÜLEYMANPAŞA 5 ÇOCUK DOSTU KENT ARASINDA OLACAK

Pistin çocuklara karne hediyesi olması açısından açıldığını aktaran Eşkinat, "Çocuklarımız için yapıyoruz. Burası çocuk dostu bir kent. UNICEF'in de bu önümüzdeki yıl içinde planladığı 5 çocuk dostu kentten bir tanesi olacak Süleymanpaşa" diye konuştu.

"TRAKYA'NIN EN BÜYÜK MEYDANINI YAPIYORUZ"

Geçen yıl tarihi bedestenin yanında bulunan boş alanda kurulan pistin, özel proje alanı kapsamında imalatta olduğuna dikkat çeken Eşkinat, o sebeple pistin bu yıl sahil dolgu alanına kurulduğunu aktardı. Eşkinat, tarihi bedesten yanında bulunan boş alanın ise, Tekirdağlıların nefes alacağı, Trakya'nın en büyük meydanının kurulacağını söyledi.

6 yaşından beri buz pateni yapan Helina Ebru Graystone, buz pisti için Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a teşekkür etti. Buz pistinde kaymanın çok güzel olduğuna dikkat çeken minik Graystone, bütün çocuklara buz patenini tavsiye etti.

Ayrıca, Süleymanpaşalılara hizmet verecek olan pistin, açılış günü dolayısıyla 1 günlüğüne herkese ücretsiz olduğu bildirildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deniz Kenarında Buz Pisti Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement