Deniz Kızı - Son Dakika
Kültür Sanat

Deniz Kızı

Deniz Kızı

Murat Altınok'un yazıp yönettiği Deniz Kızı oyunu, TİM Fettah Aytaç sahnesinde sizlerle..."Oyun bir aşk adına yapılmış fedakarlığın öyküsüdür.

25.02.2017 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Murat Altınok'un yazıp yönettiği Deniz Kızı oyunu, TİM Fettah Aytaç sahnesinde sizlerle...

"Oyun bir aşk adına yapılmış fedakarlığın öyküsüdür. Paylaşmanın, sevginin büyüklüğünü anlatırken; çevremizin ve denizlerimizin temizliği konusunda duyarlı olmamız gerektiğinin altını kalın çizgilerle çiziyor.

Okyanus Ülkesi'nde güzel bir deniz kızı, sihirbaz bir kral, sevimli bir yengeç, unutkan bir balık ve bir deniz cadısı... Büyülü bir yolculuk... Meraklı bir martı, ışıl ışıl bir saray, yakışıklı bir prens ve büyük bir aşk...

Okyanus Krallığı'nda mutlu bir yaşam sürdüren prenses, insanların yaşamını merak eder. Kızının üzülmesini istemeyen Okyanus Kralı, insanlara yaklaşmasını yasaklar. Küçük deniz kızı, babasını dinlemez ve bir gemiyle yolculuk yapan yakışıklı bir prensi izlemeye başlar. Ancak korkunç bir fırtına çıkar ve deniz kızı, prensin hayatını kurtarır. Prense aşık olan deniz kızı ona ulaşabilmek için korkunç bir cadıyla pazarlık yapmak zorunda kalır. Deniz kızının vereceği karar çok önemlidir; insan olup prensine kavuşabilmek için önemli bir fedakarlık yapar."

Organizasyon Sahibi: Altınok Tiyatrosu

Oyunun Türü: Müzikal Çocuk Oyunu – 2 perde

Yazarı & Yönetmeni: Murat Altınok

Kostüm ve Dekor Tasarım: Tuba Altınok

Koreografi: Berke Yüksel

Işık Tasarım: Berke Yüksel

Teknik Sorumlu: Mert Ay

Oynayanlar: Murat Altınok, Damla Özen, Müge Bora, Ece Bozkaya, Onur Öztürk, Fatih Ermiş, Sezer Arıçay, Tuba Özoğlu, Ezgi Sedaroğlu

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Deniz Kızı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement