Deniz, Kum ve Güneş İyi Müzikle Buluşuyor! - Son Dakika
Güncel

Deniz, Kum ve Güneş İyi Müzikle Buluşuyor!

Deniz, Kum ve Güneş İyi Müzikle Buluşuyor!

Red Bull Music Academy sahnesi bir kez daha Babylon Soundgarden'da müzik dünyasından özel isimlerle dinleyicileri buluşturacak.

18.05.2015 11:30  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Mayıs Cumartesi günü Babylon Kilyos'ta yapılacak müzik festivalinde kurulacak RBMA sahnesinde, Kim Ann Foxman, Nathan Fake, Acid Arab, Mo Kolours, Zahed Sultan, Dengue Dengue Dengue, Ah! Kosmos, Kerem Akdağ ve Ece Özel sahne alacak.

1998'den beri dünyanın dört bir yanında müzik efsanelerini ve yeni müzisyenleri dinleyicilerle buluşturan Red Bull Music Academy, bu kez sahnesini Babylon Soundgarden'da kuruyor. Beşinci yılında Kilyos'ta yeşille maviyi buluşturan bir doğanın kalbinde gerçekleşecek 2015 yılına özel olarak festival bünyesinde kurulacak RBMA sahnesinde Kim Ann Foxman, Nathan Fake, Acid Arab, Mo Kolours, Zahed Sultan, Dengue Dengue Dengue, Ah! Kosmos, Kerem Akdağ ve Ece Özel sahne alacak. 23 Mayıs Cumartesi günü Babylon Kilyos'ta gerçekleşecek Babylon Soundgarden'a dikkat çekici konuklarıyla RBMA sahnesi renk katacak. Akademi sahnesinde performanslar saat 15:00'te başlayıp gece yarısına kadar devam edecek.

RBMA sahnesinin yıldızı olacak İngiliz DJ ve prodüktör Nathan Fake, 2006 yılından beri müzik piyasasında. Elektronik müziğin ve özellikle teknonun yeni yeteneği olarak anılan Nathan Fake, henüz 21 yaşında olmasına rağmen çıkardığı üç albümle ve müzik listelerinin ilk sıralarına yerleşen "The Sky Was Pink" şarkısıyla tanınıyor.

Hercules & Love Affair'den tanıdığımız Kim Ann Foxman, neo diskodan elektronik müziğe yönelmiş bir isim olarak Akademi sahnesinde performansı heyecanla beklenen diğer bir isim. Acid house ve teknonun en önemli projelerinden Acid Arab, Ortadoğu müziğinin kompleks ritimlerini altyapı olarak kullanıyor ve bunu tekno öğelerle sentezliyor. Mo Kolours, hiphop, dub ve diğer elektronik türleri harmanlayan tınılarıyla öne çıkıyor. Yapımcı, DJ ve grafik tasarımcı iki isim Felip Salmon ve Rafael Pereira tarafından kurulan Dengue Dengue Dengue, kusursuz görsel ve işitsel şovlarıyla tanınıyor. Kuveyt doğumlu Zahed Sultan, RBMA sahnesinde house setleri ve görsel-işitsel multimedya işleriyle yer alacak önemli isimlerden.

RBMA sahnesinde yerli müzisyenler de yer alacak. Ambient ve deneysel müziğin lokal müzik sahnesindeki en başarılı temsilcilerinden Ah! Kosmos; yeni jenerasyonun en yetenekli müzisyen ve prodüktörlerinden Kerem Akdağ; synth disco, slo-mo ve disco editleriyle DJ sahnesinin yeni yeteneklerinden Ece Özel RBMA sahnesiyle Babylon Soundgarden'da performanslarını sergileyecekler.

Babylon Soundgarden yabancı ve yerli sanatçıların, müzisyenlerin, DJ'lerin, performansların keşfedileceği bir platforma dönüşüyor. Dört farklı sahnede dinleyici ile buluşacak birbirinden farklı janrların yeni ve yetenekli temsilcileri, Türkiye'de ilk defa yine Babylon Soundgarden'da yerlerini alıyor. Festivalde müzikseverlerle buluşacak R&B'den folk'a, rock'tan elektroniğe 24 isimle Festival bir festivalden öte coşkulu bir buluşmaya dönüşecek. Babylon Soundgarden Festivali'nin biletleri Biletix'ten alınabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Deniz, Kum ve Güneş İyi Müzikle Buluşuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement