Deniz Ortasında Kalp Krizi Geçiren Şahsın İmdadına Sahil Güvenlik Yetişti - Son Dakika
Yerel

Deniz Ortasında Kalp Krizi Geçiren Şahsın İmdadına Sahil Güvenlik Yetişti

Deniz Ortasında Kalp Krizi Geçiren Şahsın İmdadına Sahil Güvenlik Yetişti

Muğla Bodrum açıklarında denizde seyir halinde olan bir teknede kalp krizi geçiren şahsın imdadına Sahil Güvenlik ekipleri yetişti.

05.08.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Bodrum açıklarında denizde seyir halinde olan bir teknede kalp krizi geçiren şahsın imdadına Sahil Güvenlik ekipleri yetişti. Sürat tekneleri ile Deniz ortasındaki şahsa ulaşan ekipler, kalp krizi geçiren vatandaşı sahile çıkarıp 112 ekiplerine teslim ederek hayat kurtardı. Şahıs Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay Turgutreis batısı açıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İleriye Adası'ndan hareket eden İDEAL-1 isimli teknede bir şahsın kalp krizi geçirdiği ihbarı üzerine, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler sağlık ekipleri ile koordine kurarak süratle olay yerine ulaştı. Teknede bulunan ve kalp krizi geçiren kişiye Sahil Güvenlik botundaki sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapılarak kalp krizi geçiren şahıs yine sağlık ekiplerinin refakatinde süratle Turgutreis Marinada hazır bekleyen 112 Acil ambulansına iletildi. Kalp krizi geçiren şahsın buradan ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine sevki sağlandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deniz Ortasında Kalp Krizi Geçiren Şahsın İmdadına Sahil Güvenlik Yetişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement